İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5148 %0.02
49,5580 %-0.08
5.795,67 % 0,74
91.011,24 %-1.638
Ara
Muhalif. MAGAZİN Mahsun Kırmızıgül: Terörden daha tehlikelisi yolsuzluk!

Mahsun Kırmızıgül: Terörden daha tehlikelisi yolsuzluk!

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda adının "terörsüz Türkiye istemeyen sanatçılar" listesine yazılmasına sert tepki gösterdi. Kırmızıgül, “Yolsuzluk, terörden on kat daha tehlikelidir. Asıl terörist, halkın geleceğini çalanlardır” ifadelerini kullandı.

Okunma Süresi: 2 dk

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada yayılan ve bazı sanatçıları "terörsüz Türkiye istemiyor" şeklinde hedef gösteren bir listeye adının da eklenmesine tepki gösterdi. Paylaşımında, yıllardır barış için şarkılar ve filmler ürettiğini hatırlatan Kırmızıgül, ülkenin esas sorununun terörden ziyade yolsuzluk olduğunu vurguladı.

Kırmızıgül, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Ben 'Hepimiz kardeşiz' derken, siz daha nerede durduğunuzu bile bilmiyordunuz. Biz bu ülkede analar ağlamasın, insanlar ölmesin diye çabalarken, bugün adımı böyle bir listeye koyup hedef gösteriyorsunuz.”

“Yolsuzluk, Terörden On Kat Daha Tehlikelidir”

Mahsun Kırmızıgül paylaşımında özellikle yolsuzluğa dikkat çekerek, şu ifadelere yer verdi:

“Bu ülkenin terörden daha büyük bir sorunu var. O da yolsuzluk. İç çatışmalara harcanan paranın üç katı, yolsuzluk yoluyla çalındı. Bir çocuğa tecavüz edenle, halkın ekmeğini çalan hırsız arasında fark yoktur. Yolsuzluk yapan siyasetçi, en büyük teröristtir.”

Sanatçı, 40 yıldır süregelen ekonomik çöküşte yolsuzlukların başrol oynadığını savunarak, “Sokağa çıkın, insanlara dokunun. Milletin anası ağlamış anası” sözleriyle toplumsal yoksulluğa dikkat çekti.

“Bu Halkın Gözü Önünde Soygun Yapılıyor”

Emeklilerin, akademisyenlerin, sağlıkçılar ve memurların aldığı maaşların yetersizliğine değinen Kırmızıgül, “Bir avuç hırsız, bu ülkenin kaynaklarını göz göre göre çalıyor” dedi. Kendi sanatıyla barışa katkı sunmaya çalıştığını hatırlatarak, adalet ve ekonomik eşitlik sağlanmadıkça barışın da sürdürülebilir olamayacağını vurguladı.

“Bu ülkeye barış gelse bile, bu denli büyük yolsuzluk ve adaletsizlik sürdüğü sürece Türkiye asla iflah olmaz. Yolsuzluk, terörle eşdeğerdir.”

“Adamsanız Bunları da Yayınlarsınız”

Kırmızıgül, açıklamasının sonunda medyaya ve yorumculara da çağrıda bulundu:

“Şimdi siz de adamsanız, bu yazdıklarımı da televizyonlarda ve köşe yazılarınızda yayınlarsınız.”

Mahsun Kırmızıgül’ün bu çıkışı, sosyal medyada geniş yankı bulurken, sanatçının sözleri birçok kullanıcı tarafından destek mesajlarıyla paylaşıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *