İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5331 %0.06
49,6506 %-0.02
5.761,49 % 0,15
91.968,40 %-1.468
Ara
Muhalif. MAGAZİN Kayahan’ın kızı Beste Açar’dan “paralel evren” açıklaması: Babam, Atatürk ve Mevlana ile iletişim halindeyim

Kayahan’ın kızı Beste Açar’dan “paralel evren” açıklaması: Babam, Atatürk ve Mevlana ile iletişim halindeyim

Merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, katıldığı YouTube programında enerji ve spiritüel çalışmalar yaptığını belirterek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Okunma Süresi: 1 dk

Merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalında konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Enerji ve spiritüel çalışmalarla ilgilendiğini söyleyen Açar, babasının enerjisinin kendisine geçtiğini ifade etti.

Açar, “Enerji boyutunda çalışmalar yapıyorum. Babamın güçleri bana geçti. Paralel evrende babamla, Atatürk’le ve Mevlana’yla iletişim kurabiliyorum” sözleriyle gündem yarattı.

Kendisi gibi astral seyahatle ilgilendiğini belirttiği şarkıcı Yusuf Güney’le yakın dost olduklarını da anlatan Beste Açar, “Yusuf’a yaptığım seanslarda enerjisel blokajlarını kaldırdım, enerjisini yükselttim” dedi.

Açar ayrıca, babası Kayahan’ın müzik yolculuğunun beyazperdeye taşınması için hazırlıkların başladığını da açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *