İstanbul
Açık
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,8933 %0.05
52,8707 %-0.14
6.853,59 % -1,44
75.756,01 %0.977
Muhalif. MAGAZİN İsmail Hacıoğlu ayrılmıştı: Cennetin Çocukları’nda vedalar peş peşe geldi

İsmail Hacıoğlu ayrılmıştı: Cennetin Çocukları’nda vedalar peş peşe geldi

Cennetin Çocukları dizisinde İsmail Hacıoğlu’nun ayrılığı sonrası yapım ekibi senaryoyu baştan kurguladı; yeni başrol Alperen Duymaz olurken, Özgü Kaya dahil birçok isim projeye veda etti.

Okunma Süresi: 2 dk

Cennetin Çocukları dizisinde neler oluyor, bu kadar çok ayrılık dizinin hikâyesini nasıl etkileyecek? Cennetin Çocukları, kadro ve senaryo açısından en köklü değişimlerinden birine girdi.

Başrol oyuncularından İsmail Hacıoğlu’nun projeden ayrılmasının ardından yapım şirketi, hikâyeyi yeniden şekillendirme kararı aldı. Bu kapsamda çekimlere kısa süreli ara verildi, ekip İstanbul’a dönerek yeni planlama yaptı. Yapılan görüşmeler sonucunda dizinin yeni başrolü için Alperen Duymaz ile anlaşmaya varıldı.

Senaryonun merkezi değişti

Yeni dönemde dizinin ağırlık noktası Kamil karakteri olacak. Ancak değişim yalnızca başrolle sınırlı kalmadı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gönül karakterine hayat veren Özgü Kaya da projeye veda etti. Kaya’nın ayrılığıyla birlikte Gönül’ün ailesi de senaryodan çıkarıldı. Anne ve babayı canlandıran Yeşim Gül ve Alper Türedi artık dizide yer almayacak.

Bir diğer veda haberi ise Ali Düşenkalkar’dan geldi. Süleyman karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncunun hikâyesi sona erdi. Düşenkalkar, dizide Baytar Ahmet’in bacanağı rolündeydi.

Yeni bölümler ne zaman?

Kulis bilgilerine göre, setin önümüzdeki hafta yeniden kurulması bekleniyor. Dizinin yeni bölümleri 9 Mart’ta ekrana gelecek. Alperen Duymaz’ın yer aldığı sahnelerin ise 16 Mart itibarıyla yayınlanması planlanıyor.

Yaşanan ayrılıklar izleyici cephesinde şaşkınlık yaratırken, Cennetin Çocukları bu kapsamlı revizyonla birlikte ekran yolculuğunda yeni bir döneme girmeye hazırlanıyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız