İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5171 %-0.02
49,6234 %-0.14
5.748,37 % -0,08
92.326,85 %-1.225
Ara
Muhalif. MAGAZİN İrem Helvacıoğlu kazadan sonra ilk açıklamasını yaptı: Kucağımda bebeğim vardı

İrem Helvacıoğlu kazadan sonra ilk açıklamasını yaptı: Kucağımda bebeğim vardı

Bağdat Caddesi’nde kaldırımda yürürken kontrolden çıkan aracın çarpması sonucu yaralanan oyuncu İrem Helvacıoğlu’nun başına 12 dikiş atıldı. Ünlü oyuncu, “En büyük şükür sebebimiz kızımızı koruyabilmiş olmamız” diyerek ilk açıklamasını yaptı.

Okunma Süresi: 2 dk

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Minik kızıyla mutluluğunu takipçileriyle paylaşan oyuncu, bugün eşi Ural Kaspar ve kızıyla birlikte Bağdat Caddesi’nde yürüyüşe çıktı. Ancak yürüyüş talihsiz bir kazayla son buldu.

22 Ekim 2025 günü saat 18.15 sıralarında, İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan araçlardan biri kaldırımda yürüyen İrem Helvacıoğlu’na çarptı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan oyuncu ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Helvacıoğlu’nun başına aldığı darbe nedeniyle açılan yaraya 10-12 dikiş atıldığı, geçmişte yaşadığı kazadan kalan el sinir hasarının yeniden nüksettiği öğrenildi. Eşi Ural Kaspar’ın da düşme nedeniyle sakatlık yaşadığı belirtildi. Minik kızlarının sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Araç sürücülerinin de hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

İlk açıklamasını yaptı

Kazanın ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan ünlü oyuncu şunları söyledi:

“Öncelikle merak eden, arayan herkese çok teşekkür ederiz. Trafik kurallarının ihlali sonucu meydana gelen bir kazaya, kaldırımda evimize giderken ne yazık ki biz de maruz kaldık. O sırada Sora kucağımdaydı; onu sıkıca kavradığım için düşme sırasında başımın üzerine düştüm. Başıma aldığım darbe sonucu açılan yarama 10-12 dikiş atıldı. Geçmişte yaşadığım kaza nedeniyle oluşan el sinir hasarım yeniden nüksetti. Eşim Ural ise düşme sonucu sakatlık yaşadı. Tüm bu yaşananlara rağmen, en büyük şükür sebebimiz kızımızı koruyabilmiş olmamız ve onun sağlığının yerinde olmasıdır… Bu nedenle hukuki sürecin kararlılıkla takipçisi olacağız.”

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazaya karışan sürücüler hakkında yasal işlem başlatılırken, olayın trafik güvenliği açısından önemli bir örnek teşkil ettiği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *