İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5331 %0.06
49,6506 %-0.02
5.761,49 % 0,15
91.968,40 %-1.468
Ara
Muhalif. MAGAZİN İbrahim Tatlıses’in dudak uçuklatan serveti sosyal medyayı salladı!

İbrahim Tatlıses’in dudak uçuklatan serveti sosyal medyayı salladı!

“İmparator” lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in Türkiye’nin dört bir yanına yayılan otelleri, restoran zincirleri, televizyon kanalları ve lüks araç filosuyla oluşan serveti sosyal medyada gündem oldu.

Okunma Süresi: 1 dk

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, son yıllarda çocuklarıyla yaşadığı ailevi sorunlarla sık sık gündeme gelirken, bu kez servetiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyada paylaşılan iddialara göre Tatlıses’in mal varlığı, milyonları buluyor.

Tatlıses’in yıllar boyunca kazandıklarını akıllı yatırımlarla değerlendirdiği ve Türkiye genelinde adeta bir gayrimenkul imparatorluğu kurduğu konuşuluyor. İstanbul, İzmir, Bodrum, Kuşadası ve Şanlıurfa’da otelleri, villaları, arsaları ve restoran zincirleri olduğu öne sürülüyor.

Ayrıca 48 daireli bir apartmana, bir giyim markasına ve D-Smart’ta yayın yapan televizyon kanalına sahip olduğu iddia ediliyor. Ünlü sanatçının adını taşıyan Tempo TV ve diğer medya yatırımları hâlâ aktif durumda.

Lüks araç filosu da göz dolduruyor: Bir tekne, iki sürat motoru, iki Mercedes, üç Jeep ve bir limuzin Tatlıses’in sahip olduğu öne sürülen araçlar arasında.

Sosyal medyada paylaşılan bu liste büyük ilgi gördü ve kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *