Arabesk-fantezi müziğin usta ismi Güllü, Yalova’daki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetmişti. Ölümüne ilişkin soruşturmada kızı Tuğyan Ülkem Gülter, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Soruşturmaya yeni giren ses kayıtlarında, Tuğyan’ın annesiyle yaşadığı tartışmaları gizlice kaydettiği ve kayıtları sevgilisi Kervan’a gönderdiği ortaya çıktı. Kayıtlardaki dikkat çekici diyaloglarda Tuğyan, annesine “Ben seni hazmedemiyorum anne” sözlerini sarf ediyor.
Dosyaya giren bir diğer detayda ise Tuğyan’ın, Güllü’nün kolundaki çok sayıda bileziğin fotoğrafını çekip sevgilisine gönderdiği belirlendi. 4 Nisan 2025’te mutfakta çekilen fotoğrafa, “Kocana selam söyle diyor” notunu eklediği tespit edildi.
Güllü’nün şüpheli ölümünün ardından ise sanatçının bileziklerinin kaybolduğu öğrenildi. Soruşturma, hem ses kayıtlarının hem de kayıp bileziklerin peşine düşmüş durumda.