Kanal D ekranlarında her çarşamba izleyiciyle buluşan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eşref Rüya dizisinde dikkat çeken bir ayrılık yaşanıyor. Son olarak 31. bölümüyle ekrana gelen dizide, Dinçer karakterine hayat veren Taner Rumeli’nin projeye veda edeceği öğrenildi.
Senaryosunu Ethem Özışık ve Lokman Maral’ın kaleme aldığı dizide Taner Rumeli’nin canlandırdığı Dinçer karakterinin hikâyesinin önümüzdeki bölümlerde sona ereceği belirtildi. Ayrılık haberi, dizinin takipçileri arasında şaşkınlık yarattı.
Birsen Altuntaş’ın haberine göre, başarılı oyuncu Taner Rumeli, önümüzdeki bölümlerde Eşref Rüya ekibine veda edecek. Dizinin ilerleyen bölümlerinde bu ayrılığın hikâyeye nasıl yansıtılacağı ise merak konusu oldu.
