İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5133 %0.02
49,5131 %-0.17
5.760,07 % 0,12
88.734,65 %-3.823
Ara
Muhalif. MAGAZİN Derya Uluğ tacizcisinin tutuklandığını açıkladı: Bugün bizim için adalet yerini buldu

Derya Uluğ tacizcisinin tutuklandığını açıkladı: Bugün bizim için adalet yerini buldu

Şarkıcı Derya Uluğ, kendisini ve sevgilisini 1.5 yıldır rahatsız eden, hakkında uzaklaştırma kararı ve hapis cezası bulunan tacizcinin, konserinde ortaya çıkması üzerine başlatılan hukuki süreçte tutuklandığını açıkladı

Okunma Süresi: 3 dk

Uzun süredir müzisyen Asil Gök ile aşk yaşayan şarkıcı Derya Uluğ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yaşadığı tacizi kamuoyuna duyurmuştu. Uluğ, İzmir’de verdiği konser sırasında hem kendisini hem de sevgilisi Asil Gök’ü uzun süredir tehdit eden bir kişinin konser alanına geldiğini açıkladı.

"DAHA FAZLA SUSMAK VE KORKMAK İSTEMİYORUM"

Uluğ, sosyal medya hesabından yaşadığı dehşeti şu sözlerle dile getirmişti; "Bu gece hayatımın en zor sahnesini yaptım. Yaklaşık 1.5 yıldır Asil'i ve beni tehdit ve taciz eden, defalarca evimize gelen, ettiğimiz şikâyet doğrultusunda mahkeme kararıyla denetimli serbestliği olan, elektronik kelepçesi olan, uzaklaştırması olan, onanmak üzere olan hapis cezası olan şahıs, bugün İzmir'deki sahneme gelip dibimize girdi. Eğlenen insanları tedirgin etmemek için elim ayağım titreyerek, korku içinde konseri tamamladım. Bunca alınmış karara rağmen hâlâ dibimize gelen bu şahıstan dolayı ben ve Asil kendimizi güvende hissetmiyoruz. Bu şahıs normal değil. Daha fazla susmak ve korkmak istemiyorum"

Konser gecesi yaşanan olayın ardından, Derya Uluğ sosyal medya hesabından avukatının yaptığı açıklamayı da paylaşarak, kendisini ve sevgilisini uzun süredir rahatsız eden kişinin tutuklandığını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"NÖBETÇİ SULH CEZA HÂKİMLİĞİ TARAFINDAN TUTUKLANMIŞTIR"

"Müvekkilim Derya Uluğ ve Asil Gök'ü ısrarla takip ederek; çeşitli tehdit ve tacizlerde bulunan, bu eylemleri sebebiyle ceza alan ve müvekkillerin evi ve iş yerine yaklaşmaması konusunda adli kontrole tabi tutulan Ş.T. isimli şahıs, iki gece önce müvekkillerin sahneye çıktığı mekâna giderek, müvekkilleri rahatsız etmesi ve mahkemece hükmedilen adli kontrol kararına aykırı davranması sebebiyle bu akşam çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hâkimliği tarafından tutuklanmıştır"

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi; "Sürecin bundan sonra da takipçisi olacağımızı belirtir ve sanığın süregelen bu eylemlerinden ötürü en ağır cezayı alması için gerekli tüm hukuki girişimleri yapmaya devam edeceğiz. Umarız ki verilen bu karar müvekkillerimle benzer durumda olan ve adalet bekleyen tüm mağdurlara da bir umut ışığı olacak ve ülkemizdeki adalet ve yargıya güvenin daha da artmasına vesile olacaktır"

"BUGÜN BİZİM İÇİN ADALET YERİNİ BULDU"

Uluğ, tutuklama kararının ardından yaptığı paylaşımda duygularını şöyle dile getirdi: "Bugün bizim için adalet yerini buldu. Sanığın tutuklanmasına karar verildi. Bu karar bizim için güven duygusu yaratırken, bu adaletin; sesini duyuramayan, korunamayan, hayattan koparılan tüm kadınlara da ulaşmasını istiyorum. Bu ülkede hiçbir kadın 'korunma talebiyle' başlayıp 'ölüm haberiyle' biten bir hikâyenin başrolü olmamalı"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *