İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5359 %0.07
49,6539 %0.06
5.778,15 % 0,44
92.077,40 %-1.249
Ara
Muhalif. MAGAZİN Burcu Özberk'ten hayranının paylaşımı hakkında açıklama: İnsan üzülüyor

Burcu Özberk'ten hayranının paylaşımı hakkında açıklama: İnsan üzülüyor

Bir hayranının kendisiyle çekildiği fotoğrafını paylaşarak “Fotoğraflarda çok güzeldin aşkım bitti” yazmasının ardından açıklama yapan Burcu Özberk, " Kimsenin kalbini kıramam ama insan üzülüyor." ifadelerini kullandı.

Okunma Süresi: 1 dk

Sosyal medya üzerinden paylaşımlarını sıkça yapan ünlü oyuncu Burcu Özberk, geçtiğimiz günlerde hayranlarından biriyle çekildiği bir fotoğrafı paylaşmasının ardından dikkat çekici bir tepki aldı. Hayranının, fotoğrafa yazdığı “Fotoğraflarda çok güzeldin aşkım bitti” mesajı, sosyal medyada oldukça ilgi uyandırdı.

Burcu Özberk, hayranının bu yorumuna karşılık olarak, “Okudum yorumları, yaşları küçük çocuklar. Biz kadınız ve insanız. Ben neysem o şekilde fotoğraf koyuyorum. 
O gün doktor çıkışı yorgun ve tatsız olduğum bir andı. Kimsenin kalbini kıramam ama insan üzülüyor. O da beklemiyordu bence bu kadar büyüyeceğini.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *