İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5133 %0.02
49,5131 %-0.17
5.760,07 % 0,12
88.734,65 %-3.823
Ara
Muhalif. MAGAZİN Bahar Şahin, Mine Tugay kaosuna bir isim daha eklendi: Eski sevgilisiyle yaşadıklarını ifşa etti

Bahar Şahin, Mine Tugay kaosuna bir isim daha eklendi: Eski sevgilisiyle yaşadıklarını ifşa etti

Oyuncu Bahar Şahin’in YouTube'da yaptığı açıklamalar sonrası Mine Tugay'la başlayan tartışmaya, Sera Kutlubey'in desteği de dahil oldu. Ancak Şahin’den gelen sert açıklama, sosyal medyada gündeme oturdu.

Okunma Süresi: 2 dk

Ünlü oyuncu Bahar Şahin, katıldığı bir YouTube programında yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şahin, bir kadın oyuncu tarafından uzun süre psikolojik şiddete maruz kaldığını söylemiş, sözlerinin hedefinin Mine Tugay olduğu öne sürülmüştü. Sessizliğini bozarak kendini savunan Tugay’a, bu kez Sera Kutlubey’in destek mesajı geldi. Ancak Bahar Şahin, Kutlubey’e oldukça sert bir yanıt verdi.

“İthamlar saygısızca ve hedef gösterici”

İddialara karşı uzun süre sessiz kalan Mine Tugay, sonunda sosyal medyada yaptığı açıklamayla durumu yalanladı. Tugay, "Gerçekleri net hatırlamakla birlikte, asla söylemediğim şeylerle suçlanmayı biraz saygısızca ve hedef gösterme amaçlı buldum" dedi. Ayrıca iyi niyetli bulmadığı ithamları kınayarak, “Ben yine de herkese iyilik diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sera Kutlubey’den destek geldi

Tugay’ın açıklamasına ilk destek oyuncu Sera Kutlubey’den geldi. Kutlubey’in açıklaması ise Şahin’i öfkelendirdi.

Bahar Şahin’den olay yaratacak açıklama

Kutlubey’e cevap veren Bahar Şahin, hem kişisel hem özel yaşama dair çarpıcı iddialar ortaya attı. Şahin şu sözlerle tepki gösterdi:

“Sen değil miydin, aramızda konuştuklarımızı annenin yakın arkadaşı Emine Teyze’ye anlatıp; iş yapımcıya gittiğinde, ‘Kesin Bahar laf taşımıştır’ diye beni suçlayan?
Ya da sevgilinden ayrılır ayrılmaz, benim erkek arkadaşımla reji evindeki paydos kutlamasında öpüşüp, sonra da ‘çok sarhoştum’ diyerek geçiştiren?
Bunca yaptığın şeye rağmen bir de bana düşman olan sensin. Ne diyeceğimi bilemedim açıkçası.”

Kendisine “gündem için konuşuyor” diyenlere sert çıkan Şahin, işsiz olmadığını, konuşmak için yıllarca sustuğunu, ama artık dayanamadığını söyledi:

“İki hafta önce hakkımda ses kaydı atmadan önce düşünecektin. Sen sadece bana değil, senden başarılı herkese kötüsün. Aynı sette çalıştığımız kanser geçmişi olan bir kadına, sırf sahnesi senden fazlaydı diye, ‘bu kadar çalışıyorsun, Allah korusun nüksetmesin’ dedin. Allah seni senin kötülüğünden korusun. Ama yine de o hastalığı yaşatmasın sana…”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *