İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5444 %0.06
49,6681 %0.03
5.770,25 % 0,30
91.962,65 %-1.177
Ara
Muhalif. MAGAZİN Annesini kaybettikten sonra yaptığı paylaşım korkutmuştu: Nilperi Şahinkaya'dan açıklama geldi

Annesini kaybettikten sonra yaptığı paylaşım korkutmuştu: Nilperi Şahinkaya'dan açıklama geldi

Annesini kaybettikten sonra sosyal medyada korkutan paylaşım yapan Nilperi Şahinkaya, Cihangir’de ilk kez görüntülendi ve basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Okunma Süresi: 1 dk

Annesinin vefatının ardından sosyal medyada paylaştığı “Beni affedin” mesajıyla sevenlerini korkutan oyuncu Nilperi Şahinkaya olaydan sonra ilk kez görüntülendi.

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, annesi Meltem Vural'ı kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından sevenlerini korkutan bir paylaşım yapmıştı. Paylaşımına "Canlarım ben annemsiz yapamıyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Beni affedin " notunu düşmüş, kısa bir süre sonra da paylaşımı silmişti. Olay, medyada kısa sürede yayılmış ve yankı uyandırmıştı. Şahinkaya'nın menajeri Önem Günal, olaya ilişkin olarak "6 ay boyunca annesine gece-gündüz baktı ve zor bir süreçten geçti. Kendisiyle konuştum, arkadaşları yanındaydı. Paylaşımı yaparken de yanında arkadaşları vardı. O psikolojiyle bunları yazmış ama öyle hap almak, intihar etmek gibi bir şey yok" açıklamasını yapmıştı.

Panik yaratan paylaşımın ardından Şahinkaya ilk kez Cihangir'de görüntülendi. Setten çıkan oyuncuyu bir arkadaşı çiçeklerle karşıladı. Şahinlaya, arkadaşına sarılarak ağladı.

Daha sonra kendisini almaya gelen araca binan oyuncu, basın mensuplarının soruları karşısında “Ben iyiyim, iyi akşamlar” diyerek yanıt verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *