İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5320 %0.06
49,6229 %0.05
5.774,35 % 0,37
91.994,98 %-1.433
Ara
Muhalif. MAGAZİN Acun Ilıcalı: Parasızlık mutsuzluk getirir ama çok para mutluluk getirmez

Acun Ilıcalı: Parasızlık mutsuzluk getirir ama çok para mutluluk getirmez

Medya patronu Acun Ilıcalı, “Parasızken de mutlu bir dönemimdeydim. Paran yoksa derdin yok. Çok zengin olduğum zaman daha mutlu olmadım. Parasızlık mutsuzluk getirir ama çok para mutluluk getirmez” ifadesini kullandı.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

Acun Ilıcalı, Anas Bukhash’ın sunduğu talk show programı “AB Talks”a konuk oldu.

“Ben hayatın iki tarafını da gördüm”

24 yaşındayken iflas ettiğini açıklayan Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı:

"20 yaşında evlendim, 21’de baba oldum, 22’de anne ve babamı trafik kazasında kaybettim ve 23’te boşanmak zorunda kaldım. 24 yaşımda trafik kazası geçirdim, kızım yaralandı ve iflas ettim. Annemlerden kalan tüm parayı batırdım ve parasızdım. O yüzden hayatın o tarafını sonuna kadar gördüm. İnsanlar çok zengin olunca mutlu olacaklarını sanıyor. Ben hayatın iki tarafını da gördüm. İki sene sıfır lira ile yaşadım. Bu dünya içerisinden yine mutluluk çıkarmayı başardım. Sonra kendimi toparladım. Parasızken de yine mutlu bir dönemimdeydim. Paran yoksa derdin yok çünkü ödeme yok. Ama yıkılacak birisini bulacaksın. Ben Esat’a (Yontuç) yıkılmıştım. Onun evinde kaldım. Çok zengin olduğum zaman daha mutlu olmadım. Şuna katılıyorum; parasızlık mutsuzluk getirir ama çok para mutluluk getirmez"

“Fazla takıntılıyım”

Geçen yıl Çağla Altunkaya ile nikâh masasına oturan Acun Ilıcalı, evlilik konusunda "başarılı olamadığını" şu sözlerle ifade etti:

“Evlilikte çok başarılı oldum diyemem, başarılı olamadım. Orada her zaman suçu kendimde bulurum. Fazla takıntılıyım. Bizim gibiler iş dünyasına girince o yoğunlukla evlilikte maalesef başarılı olamıyor. Okul ve evlilikte başarılı olamadım ama şimdi inşallah evlilikte başarılı olacağım. İyiyim yani.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *