İstanbul
Açık
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,2538 %0.18
55,9646 %-0.49
6.908,74 %-3.01
78.681,64 %1.36
Muhalif. HABERLER Zafer Bayramı'nda gökyüzünde bayrak açtı: Başkomiserden anlamlı atlayış

Zafer Bayramı'nda gökyüzünde bayrak açtı: Başkomiserden anlamlı atlayış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Babadağ'dan yamaç paraşütüyle havalanan başkomiser Oğuz Er, gökyüzünde Türk bayrağı açarak özgürlüğe süzüldü.

Zafer Bayramı'nda gökyüzünde bayrak açtı: Başkomiserden anlamlı atlayış
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusu gökyüzünde yaşandı. Dünyaca ünlü Babadağ'dan yamaç paraşütüyle havalanan başkomiser Oğuz Er, anlamlı bir atlayışa imza attı. Ankara'da görev yapan ve aynı zamanda skydiver ile BASE jumper olan Er, bu özel gün için Fethiye'ye geldi.

Gökyüzünde bayrak açtı

Oğuz Er, yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval ile birlikte Babadağ'ın 1700 metre pistinden havalandı. İkili, yaklaşık 1071 metre irtifaya ulaştıktan sonra Er, paraşütten ayrılarak Türk bayrağı açtı ve serbest düşüş gerçekleştirdi. Bu görüntüler, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Zafer Bayramı'nda gökyüzünde bayrak açtı: Başkomiserden anlamlı atlayış

"Özgürlüğe süzülmek istedik"

Atlayışın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle planlandığını belirten Oğuz Er, duygularını şöyle ifade etti: "30 Ağustos bizim için çok özel bir gün. Türkiye Cumhuriyeti'nin özgürlüğüne kavuştuğu gün. Biz de kendimizi en özgür hissettiğimiz yer olan gökyüzünde bu atlayışı yaparak özgürlüğe süzülmek ve o günleri hatırlamak istedik. Gelecek nesillere ve sporculara ecdadımızın özgür ruhunu aşılamak istedik. Bizim için çok anlamlıydı. Sadece bunu planlamak bile bizi çok heyecanlandırdı."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız