İstanbul
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5565 %0.10
55,7692 %0.12
6.633,21 %-0.03
81.480,34 %0.25
Muhalif. HABERLER Adana'da fırtına dehşeti: Çatılar uçtu, hortum paniği yaşandı

Adana'da fırtına dehşeti: Çatılar uçtu, hortum paniği yaşandı

Adana'da etkisini gösteren şiddetli sağanak ve fırtına, prefabrik evlerin çatılarını uçururken bölgede küçük çaplı bir hortum oluştu.

Adana'da fırtına dehşeti: Çatılar uçtu, hortum paniği yaşandı
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Adana'da gün boyu etkili olan şiddetli sağanak yağış ve fırtına, kent genelinde ciddi maddi hasara yol açtı. Özellikle merkez Yüreğir ilçesine bağlı Kiremithane Mahallesi'nde rüzgarın hızı, prefabrik yapıların çatılarını yerinden sökerek çevreye savurdu.

Fırtına evlerin çatılarını uçurdu

Mahalle sakinleri için korku dolu anlara neden olan fırtınada, güneş enerjisi sistemleri de yerinden koparak tehlike oluşturdu. Uçan parçalar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, bölgedeki hasar tespit çalışmaları için hazırlıklar başladı.

Hortum anı kameraya yansıdı

Şiddetli rüzgarın etkisiyle oluşan küçük çaplı bir hortum ise bölgedeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla anbean kaydedildi. Doğa olayının yarattığı panik havası, kentte etkisini sürdüren olumsuz hava koşullarının boyutunu gözler önüne serdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız