Yazarımız Özgür Zeybek’in 5. kitabı çıktı: Bizim Çocuklar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yazarımız Özgür Zeybek’in 5. kitabı çıktı: Bizim Çocuklar
Abone ol
Yazarımız Özgür Zeybek'in beşinci kitabı Bizim Çocuklar, Klaros Yayınları'ndan çıktı ve raflarda yerini aldı...

Yazarımız Özgür Zeybek’in 5. kitabı çıktı: Bizim Çocuklar

Kitabın tanıtım yazısı şöyle:

"Dünya’da yıllar boyunca süre gelen ve maalesef devam eden, ekonomik çıkarlar, politik menfaatler, bunlarla birlikte ortaya çıkan savaşlar, zorunlu göçler, terör ve terörün toplumsal yaşama, insanlara saldırısı, din olgusunun bir baskı ve/veya çıkar unsuru olarak kötü niyetle kullanılması sonucu oluşan şiddet ve baskılar vs. gibi pek çok unsurun çocuklar ve onların yaşamlarında yarattığı dramatik sonuçları ele alan oyun; bu dünyanın yakılıp yıkılan, ayrıştırılan, ötekileştirilen, zulüm ve sömürü altında yaşayan, korku, şiddet, yokluk, esaret ve ölümle yıpratılan; bütün coğrafyalarında, çalışan, üreten, inanan ve direnen güzel yüzlü, güzel yürekli ölü çocuklarını, onlar için yaşamını adayan güzel insanları ve anılarını unutmamak ve unutturmamak için... "

BİZİM ÇOCUKLAR Klaros Shopier dükkanında. 

shopier alışveriş linki;
https://shopier.com/7840113

Klaros Yayınları İletişim;
[email protected]
[email protected]
0552 522 92 15

ÖZGÜR ZEYBEK KİMDİR?

Özgür Zeybek; 1999 yılından bu yana şiir, öykü ve şiir üzerine inceleme yazıları yazıyor. 1999 yılında, arkadaşları ile hazırladığı Vesaire Fanzin’in ardından, Gediz, Öteki-Siz, Aletheia, Milliyet Sanat, Aykırı Sanat, Imagine, Kum Edebiyat, Ayrıntı, Üç Nokta, Düşe-Yazma, Muzica, İmlasız, Kurgu, Koridor, Bireylikler, Şiirden, Sandal v.s gibi dergilerde ürünler yayımladı ve yayınlamayı sürdürüyor. K. İskender tarafından hazırlanan ve Everest yayınları tarafından yayınlanan “Aşk Şiirleri Kolonisi” isimli antolojide de yer alan Zeybek’in ilk kitabı “Ne Meşhur Silahtı Aşk” 2011 yılında Kanguru Yayınları tarafından, ikinci kitabı “Kuşlarla Uzak” ise Şiirden Yayınları, üçüncü kitabı “Çocuklar ve Maskeler” Kaos Çocuk Parkı Yayınları ve dördüncü kitabı “Uçurtma Yarası” Klaros Yayınları tarafından yayımlandı.

2010 yılından bu yana pek çok karma fotoğraf sergisinde yer aldı. Gazete yazıları ve söyleşi programları yapıyor. Tiyatro oyunu “Bizim Çocuklar” sahneye hazırlanıyor…

Üniversiteler ve çeşitli Kültür Sanat Dernekleri tarafından şiir ve öykü dallarında çeşitli ödülleri bulunan, bugüne kadar pek çok edebiyat dergisinin yayın kurulunda ve/veya seçici kurulunda yer alan Özgür Zeybek; edebiyat dışında, fotoğrafçılık, tiyatro ve gazetecilik alanında da ürünler vermeyi sürdürüyor.

 


Yorum Yazın