Trezeguet, Beşiktaş'a doğru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trezeguet, Beşiktaş'a doğru
Abone ol
Aston Villa'nın oyuncusu Trezeguet geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Başakşehir'de kiralık olarak geçirmişti. Mısır'lı futbolcu için Beşiktaş düğmeye bastı ve transferde büyük bir yol kat etti.

Beşiktaş sol kanat transferi için hareket geçti. Cyle Larin'in yüksek ücret talebi ve N'Koudou'nun sık sık sakatlanması sebebiyle bu bölge için nokta atışı yapmak isteyen siyah beyazlılar aradığı ismi buldu. Kartal listesine  Aston Villa'nın yıldızı Trezeguet'i ekledi.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bonservisi Aston Villa'da bulunan ve geçen sezonu Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Trezeguet büyük ihtimalle Kara Kartal olacak. Sportif direktör Ceyhun Kazancı ilk olarak Trezeguet ile anlaşmaya vardı.

Başakşehir'de tekrar forma giymek istemeyen 27 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş için çok heyecanlı olduğu vurgulandı.

Siyah beyazlı idareciler transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Trezeguet'nin, Aston Villa'dan kazandığı 3,1 milyon Euro'nun yarısının ödenmesi konusunda da anlaşmaya varıldı.

Siyah beyazlılar ayrıca kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonunun da bulunması için ısrarcı. Aston Villa'nın opsiyonu 8 milyon Euro olarak belirlemek istediği öğrenildi.


Yorum Yazın