’’Stranger Things’’ dizisinin final sezonunun hangi karakterler yer alacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
’’Stranger Things’’ dizisinin final sezonunun hangi karakterler yer alacak?
Abone ol
4. sezonuyla dikkat çeken Stranger Things’in 5. ve muhtemel son sezonuyla alakalı yeni bilgiler ortaya çıktı. Dizinin yaratıcıları, yeni sezonda çoğunlukla dizinin ana karakterlerine odaklanmak istediklerini belirttiler.

Webtekno’nun haberine göre Stranger Things 4. sezonuyla birlikte Netflix’in bu yaz en çok konuşulan yapımı oldu ve sezon biter bitmez insanlar heyecanla 5. sezonu beklemeye başladı. 5. sezonda neler olacağı merak konusuyken geçen günlerde dizinin senaristleri, çalışmalara başladıklarını gösteren bir fotoğraf paylaşmışlardı.

Dizinin yapımcılarından yeni sezon planlarına dair yeni açıklamalar da geldi. Stranger Things yaratıcıları, eski sezonlarda olduğu gibi her sezon yeni karakterler eklemek yerine 5. sezonda ana karakterlerin üzerine yoğunlaşmak istediklerini belirttiler.

Yeni sezonda ana karakterlerin hikâyelerine yoğunlaşılacak

Dizinin yaratıcıları Matt ve RussDuffer, dizinin 5. ve son sezonu için yeni oyuncu eklemelerini azaltmayı planlıyor. Ross Duffer, bir röportajda ”5. sezon için yeni karakterler eklemeye direnmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, sanırım ana karakterlere odaklanabilmek için bunu yapmamaya çalışıyoruz” dedi.

Aslında Duffer kardeşler, diziye yeni karakterler eklemek konusunda uzmanlaştılar. Hatta diziye 3. sezonda gelen Max karakteri kalıcı oldu. 4. sezondaki Eddie Munson karakterinin de buna örnek olduğu biliniyor.


Yorum Yazın