Şahan Gökbakar: Kimseden yardım istemeyeceğim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahan Gökbakar: Kimseden yardım istemeyeceğim
Abone ol
Türkiye'nin birçok noktasında devam eden orman yangınları 8'nci gününde. Marmaris'te yazlığı bulunan ve yaptığı canlı yayınlarla yangın söndürme helikopterlerinin alevlerin yükseldiği noktaya gelmesini sağlayan Şahan Gökbakar, kendisini mülkünün derdine düşmekle suçlayanlara yanıt verdi. Ünlü komedyen, "Evim yangın tehlikesi taşımıyor ama gereken önlemleri aldım. Evimin yandığını görmek isteyenler için de o gün geldiğinde kimseden yardım istemeyeceğim." şeklinde konuştu

Türkiye'yi saran orman yangınları devam ediyor. Marmaris'te yazlığı bulunan Şahan Gökbakar, yangınların çıktığı ilk günden beri ekiplere destek veriyor. Olay yerinden paylaşımlarını sürdüren Gökbakar, yangın bölgesinden yaptığı canlı yayınlarla sosyal medya hesabından yardım istedi. Ancak komedyeni mülkünün derdine düşmekle suçlayanlar oldu.
 

"KİMSEDEN YARDIM İSTEMEYECEĞİM"
Şahan Gökbakar, kendisine gelen eleştirilere Instagram hesabından yanıt verdi. 40 yaşındaki Gökbakar, "Yangın çıktığında eşimle İstanbul’daydık. Eşime, burada olmak istediğimi söyledim. Bin adet yangın söndürücü getirdim, dağıttım. Kendi evimin etrafında yangını söndürecek su pompaları aldım. Evim yangın tehlikesi taşımıyor ama gereken önlemleri aldım. Evimin yandığını görmek isteyenler için de o gün geldiğinde kimseden yardım istemeyeceğim." ifadelerini kullandı.

3 EV VE 1 RESTORAN TAHLİYE EDİLDİ
Öte yandan alevlerle mücadele 7'nci günde Hisarönü ve Orhaniye mahalleri ile Turunç Mahallesi Kumlubük mevkisinde devam ediliyor. Alevler, bugün saat 00.15 sıralarında Turgut ile Selimiye karayolu arasındaki Delikliyol mevkisine sıçradı.

Komedyen Şahan Gökbakar'ın iki dubleks villasının da bulunduğu Delikliyol mevkisinde, alevlerin tehdit ettiği 3 ev ve 1 restoran tahliye edildi. Ekipler bu bölgede yoğunlaştı.



"ANLATAMIYORUM!"

Dün botuyla denizin ortasına açılan ve Instagram hesabından canlı yayın yapan Şahan Gökbakar, yangınların kontrol altına alınabilmesi için yardım istemişti.

Delikyol Mevkii'nde başlayan orman yangınıyla ilgili bilgi veren komedyen, "Bütün yamaçlar yanacak. Nerede bu uçak? İspanya'dan uçak geldiği ve Marmaris'e yönlendirildiği söyleniyor. Lütfen buraya bir uçak... Havadan müdahale lazım. Burası coştu, çok kötü... İki gündür 'Bu yangın ufakken kontrol altına alınsın.' diyorum ama dinletemiyorum, anlatamıyorum. Rüzgardan dolayı bu yangın kontrol altına alınamayacak. Nerede bu uçak ya? Uçak görmek istiyoruz. Yangın aşağı doğru büyüyerek, gidiyor. Yangın karadan müdahale edilecek gibi değil. Şuraya uçak gelsin, ben cayır cayır yayın yapıp, onları göstereceğim. Vallahi 'Uçak geldi' diye çekip, göstereceğim herkese." ifadelerini kullanmıştı.

 


Yorum Yazın