Ruhsat sorunu çözüldü, mühür söküldü CHP İstanbul il binası açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ruhsat sorunu çözüldü, mühür söküldü CHP İstanbul il binası açılıyor
Abone ol
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın Sarıyer'de satın aldığı ve bugüne kadar farklı tartışmalarla gündem olan il binası bugün açılıyor.

CHP’den yapılan açıklamaya göre; Halkın destekleriyle kurulan halkın binası, Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul örgütünün katılımlarıyla 8 Eylül 2021 Çarsamba günü saat 17.00’de açılıyor.

2020 yılı Aralık ayında Huzur Mahallesi Azerbaycan Caddesi üzerinde yer alan binada ruhsatsız tadilat yapıldığıyla ilgili gelen şikayetler üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri tadilat durdurulmuştu. İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden binanın mühürlendiği açıklaması yapılmıştı. 

Bu duruma CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu  tepki göstermiş ve “CHP olarak her zaman yasalara uygun davranırız, hukuksuz iş yapanlara da yasal olarak hesabını sorarız” açıklamasını yapmıştı.

Ruhsat sorunuyla gündem olan İl Başkanlık Binası açılışının önce sınırlı bir kadro ile planlandığı ancak parti örgütünden gelen tepkiler sonrası açılışın geniş kapsamlı olarak organize edildiği  de gelen bilgiler arasında.


 


Yorum Yazın