Oğuz Kaan Salıcı'dan Ahmet Türk'e nezaket ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oğuz Kaan Salıcı'dan Ahmet Türk'e nezaket ziyareti
Abone ol
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile Mardin'de bir araya geldi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, partisine katılan yeni üyelerin rozet takma töreni için Mardin'deydi. Salıcı, kentteki temasları kapsamında dün eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile evinde görüştü ve akşam yemeği yendi. 
'Nezaket ziyareti' kapsamında yapıldığı belirtilen ve yaklaşık 2 saat süren görüşmede, Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne atanan kayyum yönetimi ve kentin sorunlarının ele alındığı belirtildi.

CHP iktidara doğru yürüyor

Ahmet Türk gazetecilere, “Toplumda değişim dönüşüm var. İktidar eskiden ikna ediciydi, lakin bu ortadan kalktı. Değişimin toplumun ihtiyaçlarına yanıt vermesi lazım. CHP iktidara doğru yürüyor. Bu sanıldığı kadar kolay olmayacak. Yeni bir dönemin kapısı açılıyor. Önemli olan yalnız seçimi kazanmak değil seçim sonrası da ne olacağını düşünüyoruz. Önemli adımlar atılacaktır” değerlendirmelerinde bulundu.

Türkiye’nin en önemli meselesinin Kürt meselesi olduğunu söyleyen Türk, “Bu konunun diyalogla çözülmesi gerekiyor. Sürecin buna müsait olduğunu düşünüyorum. Geçmişte büyük acılar yaşandı, yanlışlıklar yaşandı. Bugün silahlı mücadelenin sorunları çözmeyeceği artık anlaşılmıştır. Bu konuda da ciddi adımların atılması lazım. Kucaklayıcı bir politikanın izlenmesi lazım. Kucaklayıcı bir politika izlenirse Türkiye kısa zamanda refaha ve demokrasiye ulaşacaktır diye düşünüyorum” diye konuştu.


Yorum Yazın