Numeroloji Nedir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Numeroloji Nedir?
Abone ol
Yaşam Yolu numaranız, muhtemelen göz önünde bulundurulması gereken en etkili numerolojik özelliktir. Bu sayı doğum tarihinize göre belirlenir ve şu anda kim olduğunuzu gösterir. Mevcut ve muhtemelen yaşamınız boyunca aktif ve etkili olacağına dair özellikleri gösterir.

Evrende her şey özel bir frekansla titrer. Bu frekans bireyseldir. Bu titreşimi başlatmak, Evrensel olayları . Anlamamıza yardımcı olur.

Bu sayı aynı zamanda belli bir titreşim ve enerjidir. Rakamlar insan davranışını anlamanın anahtarıdır, daha derin kişilik katmanlarına ulaşmaya yardımcı olurlar.

Sayılar sembolizmi, bireyin bireyselliğini, yeteneklerini, davranışlarını, gizli engellerini, iç ihtiyaçlarını belirlemeye yardımcı olur.

Belirli rakam birçok şey için hesaplanabilir. İnsanlar için en önemlisi ruhu, kaderi ve isim numaralarıdır.

Tüm sayılar ya iyi ya da kötü, herkesin iyi ve kötü nitelikleri var.

Rakamlar esasen 9 Grahas'ın tezahürüdür (Vedik astrolojide olduğu gibi).


0 - Plüton

Sezgisel konular ile ilgilidir.

1 - Güneş

Liderlik özellikleri taşıyan 1 sayısı, yeni başlangıçları ve yaratıcılığı temsil eder. Güneş' in etkisinde olduğundan kararlıdır fakat, aldığı kararları uygularken zaman zaman bencil olabilir.yetki, güç, güç, ben 

2  Chandra ay
Cazibe, ani değişkenlik,
İşbirliği, dualite, cinsellik gibi konuları temsil eden 2 sayısının etkisi altındaki kişiler sezgisel, güler yüzlü, nazik ve yardımseverdir
Ego, ifade ve organizasyon yeteneği ile ilgilidir. Bu sayının etkisindeki kişiler oldukça konuşkan olmakla beraber, zaman zaman askeri disiplin ile iş yapma özellikleri sergileyebilir. 

4- Rahu'lar dürtüsellik, gizemlilik, doymamışlık - Uranüs

Dürüstlük, çalışma ve kalıcılıkla ilgilidir. Oldukça durağan enerjiler taşıyan bu sayı değişimi pek sevmez. 4 elementi kapsadığından dünya ile ilişkilendirilir. Etkisindeki kişiler güvenmek ve güvenilmek ister.

5 - Merkür

Seyahat, değişim, iletişim, satış konuları ile ilgilidir. Oldukça marjinal olan bu sayı, rutini ve düzeni pek sevmediğinden, etkisi altındaki kişiler sürekli yenilik ve özgürlük arayışında olup her konudan çabuk sıkılırlar. 

6 - Venüs

Güzellik, sorumluluk, uyum ve aile konuları ile ilgilidir. Her zaman mükemmeliyetçi olan bu sayı öğretmenlik yeteneğine sahiptir. 

7 - Neptün

Güney karmik ay düğümü 
Ketu tasavvuf, sezgi, özgünlük
Maneviyat, yalnızlık, sorgulama, araştırma konuları ile ilgilidir. Bu sayının etkisindeki kişiler içine kapanık ve doğuştan el yeteneklerine sahiptirler.
 
8 - Satürn

Maddiyat, bolluk bereket, yöneticilik konuları ile ilgilidir. Çin' de uğurlu sayı olarak kabul edilen 8 aynı zamanda sonsuzluk sembolüdür. Bu sayının etkisindeki kişiler genelde maddi kaygılar yüzünden yoğun çalışma durumuyla karşı karşıya kalabilirler. 


9 - Mars

Merhamet, şifa, hümanizm ve sanat ile ilgilidir. 1 sayısının başlattığını 9 sayısı sonlandırır, dolayısıyla yoğun olarak bitiş enerjileri taşır. Etkisindeki kişiler doğuştan sanatçıdırlar ve ilham alırlar.
Ruh figürü

Zihinsel tipimiz, doğduğu tarih, saat ve yer ile ilişkilidir. Ruh figürü doğum tarihinden itibaren tüm rakamların toplamını tek haneli bir sayıya kadar hesaplar. Bu rakam kendilerini bağımsız gösterdiğini biliyoruz ya da bilmiyoruz. Bu rakam davranışlarımızı, psikolojik tipini karekterize ifade ediyor. Eğer ruh fügürümüzü bilirsek, negatif özelliklerin kolayca üstesinden gelir ve pozitifden daha iyi yararlanabiliriz.

Doğum verileriniz “29”, “ruh figürü” = 2 + 9 = 11 = 1 + 1 = 2

Kader numarası

Bu, bu dünyaya geldiğimizde ve bu hayatta yapmak zorunda olduğumuz . Kader sayısı doğum tarihinden itibaren hesaplanır (gün, ay, yıl). Kader sayısı ne iyi ne de kötü. Sadece onun farkındalığı hayatı kolaylaştırıyor.

Kader sayısı tüm hayatı boyunca çalışır, ancak 35-40 yaş arası tam etkisini gösterir

Örnek Doğum veriniz “17.09.1973”,

“Kader numarası” = 1 + 7 + 0 + 9 + 1 + 9 + 7 + 3 = 37 = 3 + 7 = 10 = 1 + 0 = 1


Yorum Yazın