Nükhet Duru, Türk Hava Yolları mağduru oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nükhet Duru, Türk Hava Yolları mağduru oldu
Abone ol
Ünlü sanatçı Nükhet Duru Türk Hava Yolları'nın hatasından dolayı konserine yetişemeyecek olmasını sosyal medya hesabından paylaştı. Duru bu durumu, 'THY uçamama hikayesi' olarak ifade etti.

Nükhet Duru, Twitter hesabı üzerinden Türk Hava Yolları'na ilişkin şikayetini dile getirdi.

Duru 2 gündür probleminin çözülmemesi nedeniyle şikayetini sosyal medyadan duyurduğunu belirtti.

Nükhet Duru'nun yaptığı paylaşımlar şöyle:

"Selam çocuklar size üzülerek saçmasapan bir @TK_TR THY uçamama hikayesi anlatacağım. 2 gündür ekibimin onca çabası sonuçsuz kalınca sesimi buradan duyurma çabası zaruri oldu. 28 Haziran’da 4 temmuz gidiş/5 temmuz dönüş Bodrum- İstanbul uçak biletim alındı ve bize maille iletildi.

Uçuşumun olduğu gün havaalanına gittiğimde elimde mail olarak da bulunan uçuşumun bana katiyen haber verilmeden iptal edildiğini öğrendim ve yeni bilet alarak İstanbul’a gelmek zorunda bırakıldım. Bugün geri dönmek zorundayım. Bodrum’da konserim var ancak uçuşlar dolu olduğu için

Dönemiyorum. Kesinlikle yardımcı olunmuyor, yapılan hataya karşı sorumluluk alınmıyor. Tamamen kendilerinden kaynaklanan bu hatayı düzeltmek için sahneye çıkması gereken bir sanatçı olmam gerekmiyor. Bir vatandaş olarak bu sorunun çözülmesini hakediyorum bence."


Yorum Yazın