Netflix gizli kutu özelliği nasıl kullanılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Netflix gizli kutu özelliği nasıl kullanılıyor
Abone ol
Netflix, çocukların yeni dizileri keşfetmesine yardımcı olmayı amaçlayan yeni bir “gizli kutu” özelliği sunuyor.

Netflix gizli kutu özelliği nasıl çalışacak? Temel olarak, kulağa Netflix’in “Bir Şey Oynat” düğmesinin çocuk temalı bir yorumu gibi geliyor ve çocukların oyuncakları açma eğiliminden ilham alıyor gibi görünüyor.

Netflix, bu özellikle ilgili bir blog gönderisine göre, “Dünyanın dört bir yanındaki TV’lerde” çocuk profilinin favoriler satırına soru işaretli ışıltılı bir simge ekleyecek. Netflix’in çocuklar ve aile için ürün inovasyonu direktörü TJ Marston “Sizin için yeni olan bir başlığı keşfetmek için ışıltılı “gizemli kutunun” üzerine gelin! Ve işte, gösteri zamanı,” diyor.

Netflix, profil yeniden tasarımı, yaş kısıtlamalı profiller için ilk 10 sıra ve hatta çocuklar için TikTok tarzı bir özet akışı testi gibi şeylerle çocuklara yönelik hizmetinin sürümüne sürekli olarak yatırım yapıyor. Şirket ayrıca Roald Dahl‘ın kataloğunun haklarını satın almak da dahil olmak üzere çocuk odaklı içerik üzerine bazı büyük yatırımlar yaptı, ancak Variety Netflix‘in kısa süre önce çalışmalarda birkaç animasyon projesini rafa kaldırdığını bildirdi.

Yeni gizemli kutu özelliği, yetişkinlerin yeni içerikleri keşfetmesine yardımcı olması beklenen “Bir Şey Oynat” düğmesinin olması gibi, Netflix’teki çok sayıda çocuk odaklı oyun arasında çocukların yeni bir şeyler bulmasına yardımcı olabilir.

Son kazanç raporunda Netflix, on yıldan fazla bir süredir ilk kez abonelerini kaybettiğini bildirdi. Nisan ayında Tudum hayran sitesindeki işçileri çıkardıktan sonra Netflix, bu hafta 150 çalışanı ve düzinelerce müteahhit için ek işten çıkarmalar duyurdu.


Yorum Yazın