Netflix duyurdu! "Lupin" dizisi çekimlerine başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Netflix duyurdu! "Lupin" dizisi çekimlerine başladı
Abone ol
Netflix'in popüler dizisi "Lupin", merakla beklenen üçüncü kısım çekimleri Paris'te başladı

Fransız oyuncu Omar Sy dizide, dünyaca ünlü hırsız ve kılık değiştirme ustası Arsène Lupin'den ilham alan Assane Diop karakterini yeniden canlandırıyor. 

“Squid Game”den sonra Netflix'in en büyük ikinci uluslararası yapımının üçüncü kısmının çekimleri, perşembe günü hem Netflix, hem de Sy tarafından kendi Twitter hesaplarından duyuruldu.

Sy bir fotoğraf paylaşarak, "Evde olmak iyi hissettiriyor! Lupin, Bölüm 3, şimdi üretimde” ifadelerini kullandı. Netflix de aynı fotoğrafı yayınlayarak, "Bil bakalım kim geri döndü ve şovu çalmaya hazır?" yazdı. 

Lupin, George Kay ve François Uzan tarafından yaratılan ve 8 Ocak 2021'de Netflix'te yayınlanan bir Fransız gizem ve gerilim internet dizisidir. Dizide, Maurice Leblanc tarafından yaratılan bir karakter olan Arsène Lupin'in maceralarından ilham alınmıştır.

Lupin'in konusu 

Hikâye, Senegalli bir göçmenin çocuğuna daha iyi bir yaşam sürmek için Fransa'nın başkenti Paris'e gelen tek oğlu olan profesyonel hırsız Assane Diop'u anlatıyor. Assane'nin babası, işvereni, zengin ve güçlü Hubert Pellegrini tarafından pahalı bir elmas kolyeyi çalmakla suçlanır ve hapishane hücresinde utançtan kendini asarak genç Assane'yi yetim bırakır. Yirmi beş yıl sonra, Assane, karizmasını ve hırsızlık, hile ve kılık değiştirme ustalığını kullanarak Pellegrini ailesinden intikam almak için yola çıkar.

Oyuncu kadrosu ve karakterler

Omar Sy, Assane Diop
Vincent Londez, Kaptan Romain Laugier
Ludivine Sagnier, Claire, Assane'ın eşi
Clotilde Hesme, Juliette Pellegrini, Hubert Pellegrini'nin kızı
Nicole Garcia, Anne Pellegrini, Hubert Pellegrini'nin eşi
Hervé Pierre, Hubert Pellegrini
Soufiane Guerrab, Youssef Guedira
Antoine Gouy, Benjamin Ferel
Fargass Assandé, Babakar Diop, Assane'in babası
Shirine Boutella, Teğmen Sofia Belkacem
Etan Simon, Raoul, Assane'in oğlu


Yorum Yazın