Nejat İşler'den olaylı gece

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nejat İşler'den olaylı gece
Abone ol
Geçen gece Asmalımescit'te objektiflere yakalanan Nejat İşler, eğlencenin dozunu bir miktar kaçırdı. Ünlü oyuncu, ayakta durmakta zorlanıp defalarca yere düştü.

Oyuncu Nejat İşler (50), önceki gece arkadaşlarıyla birlikte Asmalımescit'teki bir mekanda eğlendi. İlerleyen saatlerde alkolün dozunu kaçıran ve ayakta durmakta zorlanan İşler, yere düştü.

EĞLENMEYE DEVAM ETTİ

Arkadaşlarının anında müdahalesi ile ciddi bir hasar almaktan son anda kurtulan Nejat İşler, eğlenmeye devam etti. Dostları tarafından mekanın içine sokularak, bir yere oturtulan İşler, saatler sonra dışarı çıktı.

"ASIL SİZ AYAKTA DURAMIYORSUNUZ!"

Samimi şekilde eğlendiği bir kadın ile çağırdıkları taksiyi mekana yanaştırtan oyuncu, ardından kendilerini görüntüleyen muhabirlere hakaretler yağdırdı.

Nejat İşler, daha sonra arkadaşlarının yardımıyla taksiye bindirilirken dengesini kaybedip, tekrar düştü.

İlerleyen saatlerde eğlence mekanına yakın bir otele giriş yaparken objektiflere yansıyan Nejat İşler, kendisine sorular yönelten muhabirlere saldırmaya çalıştı. İşler, otel görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

"LÜKSÜM YOK"

Öte yandan uzun bir süre önce Bodrum'a yerleşen Nejat İşler, hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu.

İşler, "Maddi anlamda güvence altında mısın?" şeklindeki soruya, "Çalışırsam evet. İki yeğenim var. Ters bir şey olursa diye onlara bir şeyler bırakmak istiyorum. Biraz da o yüzden çalışıyorum. Ben yaşarım bir şekilde. Lüksüm yok çünkü. Arada sırada yurt dışına seyahate gidiyorum, o kadar." yanıtını vermişti.

"HAYATIM BİR SIRT ÇANTASINA SIĞDI"

Ayrıca Bodrum'daki evini kapatıp, İstanbul'daki bir otele yerleştiğini söyleyen oyuncu, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

Eşyalarım kutuların içinde arkadaşın evinde duruyor. O da çok fazla değil, iki sandık. Çok eşya edinmedim. Bu bana eksik değil, aksine özgür hissettiriyor. Bu kararı vermem de enteresan oldu. Benim eski işim, saklamacı bir iş; kitaptı, plaktı, objeydi... Evim depo gibiydi. Ondan kurtuldum. Tasarlayarak yapmadım bunu. Yavaş yavaş ufalmaya başladım. Bir sırt çantasına sığdı her şey en sonunda. Bir şey lazım olursa gider alırım, ne olacak?

 


Yorum Yazın