Nazım Ustadan Tavuklu Bezelye Tarifi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazım Ustadan Tavuklu Bezelye Tarifi
Abone ol
Nazım Ustadan günün tarifi. Tavuklu Bezelye nasıl yapılır?

Nazım Ustadan Tavuklu Bezelye tarifi.

1 adet tavuk göğsü (kemiksiz, kuşbaşı doğranmış)
4 su bardağı taze bezelye
2 adet kuru soğan
4 adet olgun iri domates
6 çorba kaşığı sıvı yağ
2 adet sivri biber
3 su bardağı kaynar su
1 tatlı kaşığı tuz 

Yapılışı

Yağı tencereye koyun, doğranmış soğanları kavurun. Eti de katıp ince kıyılmış biberi ekleyerek soteleyin. Doğranmış domatesi, bezelyeyi, tuzu, suyu katıp karıştırın. Kaynamaya başlayınca ocağı kısıp 40 dakika pişirin. 


Yorum Yazın