Nazım Ustadan Papaz Yahnisi Tarifi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazım Ustadan Papaz Yahnisi Tarifi
Abone ol
Nazım Ustadan günün tarifi. Papaz Yahnisi nasıl yapılır?

Nazım Ustadan Papaz Yahnisi tarifi.

800 gr kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)
6 diş sarmısak
40 adet arpacık soğan
2 çorba kaşığı sirke
4 dal biberiye yaprağı
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
6 çorba kaşığı sıvı yağ 


Yapılışı
Yağı tavaya bırakın, etleri ilave edip 15 dakika soteleyin, suyunu çektirin. Soğanı ve sarmısağı katın, 10 dakika daha soteleyin. Sirkeyi ve suyu ekleyin. Suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. Sıcak servis yapın. 
Not Arpacık soğan yoksa 4 adet kuru soğanı kuşbaşı doğrayarak ilave edebilirsiniz.


25 Ekim | Tarihte Bugün Neler Oldu?Önceki Haber

25 Ekim | Tarihte Bugün Neler Oldu?

Aşı karşıtlarından İzmir mitingi: Fahrettin Koca protesto edildi!Sonraki Haber

Aşı karşıtlarından İzmir mitingi: Fahret...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar