Muharrem İnce "Açları siz doyuruverin" diyen Erdoğan'ı Sedat Peker'le vurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muharrem İnce "Açları siz doyuruverin" diyen Erdoğan'ı Sedat Peker'le vurdu
Abone ol
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin hedefinde, "Açları siz doyuruverin" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı.
Haber Videosu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrası basın açıklamasında bulundu. Gündemi değerlendiren İnce'nin hedefinde, "Açları siz doyuruverin" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı.

"Hakkı da yok, haddi de yok"

İnce, "Bu ülkede muhalefete 'Açları siz doyurun' diyen bir Cumhurbaşkanı var. Bunu demeye hakkı da yoktur haddi de yoktur. Vergileri sen toplayacaksın, vatandaşa IBAN'ı sen göndereceksin, paraları sen alacaksın, muhalefete 'açları siz doyurun' diyeceksin. Majestelerinin muhalefeti de susup bekleyecek..." diye konuştu.

Sedat Peker'in iddialarını hatırlattı

Konuşmasının devamında Sedat Peker'in iddialarını hatırlatan İnce, "Sayın Erdoğan, 'Ver yetkiyi gör etkiyi' demiştin. Ne oldu? Çevrende o kadar açgözlü var ki, karnı aç olanları görmez oldun artık. Yanında mafyadan para alanlar var. Çevrende 5 maaş alan bürokratların var. Ortalıkta büyük iddialar var 2 Mayıs'tan beri. Bir organize suç örgütü lideri iddialarda, itiraflarda ve ithamlarda bulunuyor. Bunlar araştırılmalıdır. Siz PKK'nın tanıklığında genelkurmay başkanını hapse attınız. PKK'yı tanık olarak kabul ediyorsunuz da bu iddiaları neden araştırmıyorsunuz? Bu iddialar AKP'nin iç işi değildir, bu iddialar Türkiye'nin sorunudur" ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın