Mersin’den çıkan iki bürokratın başarı hikayesi!..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersin’den çıkan iki bürokratın başarı hikayesi!..
Abone ol
Hatay ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri’nin başarısının arkasından iki Mersinli bürokrat çıktı…

Mersin doğumlu İbrahim Evrim ve Bülent Ok’un ortak özelliği her ikisinin de yolunun genel sekreter yardımcılığı görevlerinden geçmesinde…

İBRAHİM EVRİM

Mersin doğumlu İbrahim Evrim, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İdari İlimler Fakültesi, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu. Uzun yıllar özel sektörde üst düzey yönetici olarak çalıştıktan sonra Gaziantep Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulundu. Daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Danışmanı olarak görev yaptı.
Şu anda Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Danışmanı olarak çalışıyor.

BÜLENT OK

Mersin doğumlu Bülent Ok, Ankara bürokrasisinde etkin bir isim. Kültür Bakanlığı’nda Bakan Danışmanı, Ankara Atatürk Kültür Merkezi Müdür yardımcılığı, Milli Kütüphane HAGEM Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı, Başbakanlık Müşavirliği, Deniz Ulaştırması Genel Müdürlüğü, Tersaneler Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
Şu anda Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevde.

CHP genel merkez yönetimi, yerel yönetimlerin icraatlarından memnun. Yapılan hizmetlerin halkta karşılık bulduğu kanısında. 
Bu çerçevede iki büyükşehir belediyesi ön plana çıkıyor. Biri Hatay diğeri de Mersin Büyükşehir Belediyesi…
Tabii ki bu başarıda Başkanından temizlik işçisine, meclis yönetiminden zabıtasına kadar tüm çalışanların katkısı var. Çünkü başarı uyumlu ekip çalışmasıyla geliyor.
Fakat her ekibin içinde de yıldızlaşan isimler vardır muhakkak. Bülent Ok ve İbrahim Evrim işte yıldızlaşan o isimlerden…


Yorum Yazın