Masterchef şampiyonu kim oldu? İşte Masterchef'in kazananı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Masterchef şampiyonu kim oldu? İşte Masterchef'in kazananı
Abone ol
Masterchef şampiyonu kim oldu? 2021-2022 Masterchef Türkiye yarışmasının birincisi şampiyonu belli oluyor, kim kazandı?

Ekreanların sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2021'de finat günü geldi.

MasterChef Türkiye 2021 için final günü geldi. 14 Ocak 2022 Cuma günü şampiyon olacak isim canlı yayında açıklanacak. Hasan ve Eren finale adını yazdıran iki yarışmacı oldu. İki etapta gerçekleşen final heyecanının ilk aşamasında Eren üç yemek sonunda 65 puan alarak 59 puan alan Hasan'ın önüne geçti. Avantajı yakalayan Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin arasındaki birincilik mücadelesi bugün sonlanacak. Bu kapsamda; MasterChef şampiyonu kim oldu, büyük ödülü kim kazanacak? MasterChef şampiyonu Hasan mı Eren mi oldu? MasterChef şampiyonu/birincisi canlı yayında açıklanacak!

Bütün bir sezona emek vererek finale adını yazdıran Eren ve Hasan arasında, final heyecanı yaşanıyor. Canlı yayında belli olacak olan 2021 MasterChef şampiyonu için geri sayım başladı. Oluşturulan menüler ile birlikte en lezzetli tabak, jüri üyelerinden de tam not almış olacak. Büyük final heyecanı sürerken "MasterChef şampiyonu kim oldu? MasterChef şampiyonu 2021 Hasan mı Eren mi olacak?" gibi soruların yanıtları günün en önemli konusu oluyor. İşte 2021 MasterChef Türkiye şampiyonu ve final gecesi bilgileri.

MasterChef şampiyonluk mücadelesi bugün sona eriyor. Finale adını yazdıran Hasan ve Eren arasında birinci belli olacak. Başlangıç, ana yemek ve tatlı menüsünden oluşacak tabaklar, masaya servis edilerek jüri üyelerinin beğenisine sunulacak. MasterChef puan durumuna göre; final heyecanın ilk etabında Eren avantajı yakalayarak Hasan'ın önüne geçmişti. Şimdi ise yapılacak yemeklerin ardından puan durumu netleşecek. Peki; MasterChef şampiyonu kim oldu?

Şampiyon kim olacak?

MasterChef şampiyonu olacak ismin belirlenmesine sayılı saatler kaldı. Hasan ve Eren arasında gerçekleşen mücadele sonucunda birinci kişi canlı yayında açıklanacak ve MasterChef şampiyonu belli olacak. Yarışmacılar en lezzetli tabaklarını yapmaya başladılar. Programın ilerleyen saatlerine doğru açıklanacak olan MasterChef şampiyonu olan isim ve detaylara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ödül ne kadar?

MasterChef Türkiye 2021 ödülü, en başta büyük bir kupa olacak. Bunun yanı sıra; birinci olacak kişiye lüks bir otomobil hediye edilecek. 2018 yılında MasterChef şampiyonana 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019 ve 2020'de ise son model bir otomobil ödülü vardı.

 

MasterChef Türkiye 2021'in şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu.


Yorum Yazın