Kılıçdaroğlu'ndan elleri kirli diye tereddüt eden esnafa: O eli sıkmaktan şeref duyarım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıçdaroğlu'ndan elleri kirli diye tereddüt eden esnafa: O eli sıkmaktan şeref duyarım
Abone ol
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, elleri kirli olduğu için uzattığı eli sıkmakta tereddüt eden torna ustası Ergün Hilaloğlu'na "Uzat, uzat o el emekçi eli. O eli sıkmaktan şeref duyarım" yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Gaziantep Milletvekilleri İrfan Kaplan, Bayram Yılmazkaya ile Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak üzere geldiği Gaziantep'te, Mavikent Sanayi Sitesi'ne geçti.

Burada esnafla sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Kılıçdaroğlu, bir işyerindeki konuşmasında, siyasetçinin temiz olması gerektiğini ve tek derdinin hizmet etmek olması gerektiğini belirtti.

Gaziantep esnaf ziyareti sırasında torna ustası Ergün Hilaloğlu elleri kirli olduğu için Kılıçdaroğlu’nın uzattığı eli sıkmakta tereddüt edince Kılıçdaroğlu, "Uzat, uzat o el emekçi eli. O eli sıkmaktan şeref duyarım" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Şu an esnafın büyük sıkıntılar içinde olduğunu biliyoruz. Sadece Gaziantep'te değil tüm Türkiye'de sıkıntı var. Eğer biz temiz siyaseti getirebilirsek, vatandaşın verdiği vergileri doğru yere harcarsak, bu memlekette işsizlik olmaz, esnaf kazanır ama Allah'ın izniyle çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

YENİ ŞAFAK'IN MANŞETİNİ PAYLAŞTI

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Yeni Şafak'ın manşetini paylaşarak "Trol algılarını yemeyin" dedi.

Yeni Şafak gazetesinin manşetten verdiği haberde "Kemal Kılıçdaroğlu, Sedat Peker'e özendi arka fona deniz kabuğu yerleştirdi" ifadeleri kullanıldı. Haberi paylaşan Kılıçdaroğlu, "ben oteldeyim, bu otel odası çekimi" açıklamasını yaptı.

Yeni Şafak'ın haberi şöyle:

Söz konusu haberle ilgili paylaşımda bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Bakın bu da başka bir troll zekası ürünü. Arka fonuna deniz kabuğu yerleştirdi demişler Oysa ben Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyorum; bu da otel odasında yaptığım çekim. Sevgili halkım bugün Antep’teyim. Troll algılarını yemeyin sakın. Sahadayım, halkımlayım." dedi.


Yorum Yazın