"Atatürk’ün resminin olduğu kağıda imza atmam"

Kemal Sunal'ın Atatürk'e saygısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kemal Sunal'ın Atatürk'e saygısı
Abone ol
Usta oyuncu Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın sunduğu Güldür Güldür Show'da bir seyircinin Kemal Sunal ile anısını anlatması üzerine duygu dolu anlar yaşandı.
Haber Videosu

Show TV'de yayımlanan Güldür Güldür Show isimli programı sunan Ali Sunal, seyircilere dönerek, "Çok zor bir durumda kalan oldu mu aranızda" sorusuna bir seyirci, "Benim en zor olduğum an sizin babanızın karşısında oldu" yanıtını verdi.

Seyircinin Kemal Sunal ile anısı başta Ali Sunal olmak üzere tüm izleyenleri duygulandırdı.

Seyirci, Kemal Sunal anısından şöyle bahsetti:

“Benim en zor olduğum an sizin babanızın karşısında oldu. Babanız sizi okuldan almaya gelmişti. Ben de o zaman lise ikinci sınıf öğrencisiydim, Kemal Sunal gelmiş, babanızdan imza almak istedim. Ama hiç kağıt yoktu yanımda. Cebimde 20 lira vardı. 20 lirayı çıkardım, ‘Kemal abi buna bir imza atar mısın’ dedim. ‘Atatürk’ün resminin olduğu kağıda imza atmam kardeş, git bana kağıt getir’ dedi. Hayatımda hiç o kadar utanmadım. ‘Ne olur beş dakika bekler misiniz’ dedim. Sağ olsun, kırmadı, bekledi, kağıdı getirdim, imzaladı. En zor durumda kaldığım o andır hayatımda, ben elli dört yaşımdayım.”

Seyircinin sözlerinden sonra salonda Kemal Sunal uzunca bir süre alkışlandı.

Kemal Sunal'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e saygı ve sevgisi şu sözlerle bilinmektedir:

Aslen 10 Kasım doğumluyum. Ama Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem. 11 Kasım doğum günümdür.


Yorum Yazın