"Gelsinler tutuklasınlar, Biz bu enkazı kaldırırız!"

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan arka arkaya bomba tweetler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan arka arkaya bomba tweetler
Abone ol
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından sert siyasi mesajlar paylaşıyor. CHP'li belediye başkanlarının tweetlerini alıntılayan Kılıçdaroğlu, paylaşımlarının sonuna "Gelsinler tutuklasınlar" sözlerini ekliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerde pisti kırılan Hatay Havalimanı'nın yeniden uçuşlara açılması için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Kılıçdaroğlu ilk olarak bu tweeti alıntıladı ve “Kapanan Hatay Havalimanı'nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar.” paylaşımında bulundu.

Kılıçdaroğlu sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak, “Arkadaşlarım limana müdahale ediyor. Gelsinler tutuklasınlar.” dedi.

CHP lideri sonrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in paylaşımını alıntılayarak, “Binlerce TIR yardımla halkımızın yanındayız. Gelsinler tutuklasınlar.” tweeti attı.

Kılıçdaroğlu son olarak ise, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in tweetini alıntıladı ve "Biz bu enkazı kaldırırız." dedi.


Yorum Yazın