Kaan Yıldırım, sessizliğini bozdu: Hadise açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaan Yıldırım, sessizliğini bozdu: Hadise açıklaması
Abone ol
Son günlerde şarkıcı Hadise ile ilişkileri nokta koydukları haberleriyle gündem olan Kaan Yıldırım, ayrılık kararını doğrularken, magazin kulislerinde dönen Ebru Gündeş iddialarına da yanıt verdi.

İddiaya göre; Kaan Yıldırım, Ebru Gündeş ile telefon görüşmesi yaptı. Şarkıcıdan gerçekleri öğrendikten sonra Hadise'yle ilişkisini noktaladığı öne sürüldü.

"ÜÇÜNCÜ ŞAHISLA MUHATAP OLMAM" 

Ünlü oyuncu, "Hakkımda çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum" başlığı ile Instagram hesabının hikaye bölümünden flaş bir paylaşıma imza attı. 

Magazin gündeminden düşmeyen Yıldırım, "Benim üçüncü bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.

HADİSE İLE GÜZEL BİR İLİŞKİ YAŞADIK" 

34 yaşındaki ünlü isim, "Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici" mesajıyla, ayrılık kararına ilişkin dedikodulara son noktayı koydu.

Yıldırım, "Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık" açıklamasını yaptı.

Ayrılık haberinin ardından Hadise'den yeni single geldi. Ünlü popçunun 'Hay Hay' isimli single'ının zamanlaması manidar bulundu.

Her bitişin ardından yenilmiş hissetse de tekrar ayağa kalkıp yoluna devam eden bir kadının ayrılık hikayesini anlatan şarkıda geçen, "Yok böyle bir acı, varsa verin ilacı susayım. İçime içime dökülen gözyaşımı kurutayım. Çok canım acısa da giriliyor yeni yola, hazırım" sözleri Kaan Yıldırım'a gönderme olarak yorumlandı.

"SONUMUZ DEĞİŞİR Mİ?" 

Şarkıcının Twitter'dan geçtiğimiz günlerde yayınladığı "Bu hikayeyi en başa yazsak sonumuz değişir mi?" şeklindeki mesaj sonrası dedikodu kazanı bir kez daha kaynamıştı.

12.6 milyon takipçili Instagram'ında sadece bir kişiyi takip eden 35 yaşındaki şarkıcı, sevgilisi Kaan Yıldırım'ı silmişti. Ünlü oyuncu da popçu aşkını takip etmeyi bırakmıştı.

 


Yorum Yazın