Justin Bieber kenevir sektörüne girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Justin Bieber kenevir sektörüne girdi
Abone ol
Canadalı şarkıcı Justin Bieber, kenevir pazarına yatırım kararı aldı. Justice albümündeki Peaches şarkısıyla aynı ismi taşıyan markanın gelirinin bir kısmı, yardım kuruluşlarına bağışlanacak.

Pop yıldızı Justin Bieber, kenevir pazarına girdiğini duyurdu. 27 yaşındaki şarkıcının markasının ismi ise 6. stüdyo albümü Justice'de yer alan Peaches'tan geliyor. Independent'ın haberine göre; Bieber, yeni yatırımı için California eyaletinin Los Angeles kentindeki Palms şirketiyle ortaklık kurdu.
The Guardian'ın bildirdiğine göreyse California'da söz konusu maddelerin kullanımı 21 yaş ve üstündeki kişiler için yasal. Ne Palms ne de Bieber imzaladıkları anlaşmanın mali boyutuna yönelik herhangi bir açıklama yaptı.

Bununla birlikte Vogue'a yaptığı açıklamada Bieber, Peaches satışlarından elde edilecek kârın bir kısmının Veterans Walk and Talk isimli yardım kuruluşuna bağışlanacağını belirtti. Bahsi geçen kuruluş kenevir ürünlerini uyguladıkları terapi kapsamında kullanıyor.

Yakın zamanda country müzik sanatçısı Willie Nelson da bir dizi kenevir ürününü Willie's Reserve markası aracılığıyla piyasaya sürmüştü.

ABD'li ünlü rapçi Jay-Z, California merkezli kenevir şirketi Parent Company'nin yöneticilerinden biri.

Amerikalı ünlü şef ve televizyon sunucusu Martha Stewart da Canopy Growth Corp.'la birlikte kenevirin içinde yer alan cannabidiol maddesinin yer aldığı sakızlar üretiyor. ABD'nin yaklaşık üçte birinde kenevirin eğlence amaçlı kullanımı yasal.


Yorum Yazın