Johnny Depp Fantastik Canavarlar’a geri mi dönüyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Johnny Depp Fantastik Canavarlar’a geri mi dönüyor?
Abone ol

Oyuncu Mads Mikkelsen, eski eşi Amber Heard’le uzun bir dava süreci geçiren Johnny Depp’in Fantastik Canavarlar serisine olası dönüşüyle ilgili yaptığı açıklamada Depp’in “inanılmaz bir oyuncu” olduğunu söyledi. Mikkelsen, Depp’in seriye geri dönebileceği sinyalini verdi.

Depp’in eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı iddialarının ardından Fantastik Canavarlar serisindeki Gellert Grindelwald rolü, Danimarkalı aktör Mads Mikkelsen’in olmuştu.

Saraybosna Film Festivali’nde açıklamalarda bulunan Mikkelsen, Depp’in rolünü almanın “oldukça korkutucu” olduğunu söyledi.

Mikkelsen, Depp’in seriden hakkındaki iddialar üzerine ayrıldığını hatırlatarak, oyuncunun Heard’e açtığı karalama davasını kazandığını belirtti.

Mikkelsen, “Durum değişti. Davayı kazandı, bakalım geri gelecek mi. Gelebilir” dedi.

Mikkelsen şöyle devam etti:

“Depp’in büyük bir hayranıyım. İnanılmaz bir aktör olduğunu, fantastik bir iş çıkardığını düşünüyorum. Bununla birlikte, onu kopyalayamadım. Kopyalamam mümkün değildi çünkü rol çok fazla ‘o’. Yaratıcı bir intihar olurdu. Bu nedenle bana dair başka bir şey bulmamız gerekti. Benimle onun arasında bir köprü kurduk. Tabii korkutucuydu” 

Mikkelsen, Depp hayranlarının hayal kırıklığını da anladığını söyledi.

Johnny Depp, uzun süren bir dava sürecinin sonunda Heard’e açtığı karalama davasını kazanmıştı.

Kaynak: T24


Yorum Yazın