İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi seçimleri:

İZ. Grubu seçimlerde İZ. bırakmaya hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İZ. Grubu seçimlerde İZ. bırakmaya hazırlanıyor
Abone ol
İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi 15. yeni dönem yönetimi için seçim heyecanı başladı. İZ. Grubu güçlü kadrosu ile dikkatleri çekiyor.

İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi 15. yeni dönem yönetimine ilk defa 3 aday takım talip. Aday takımlar arasındaki İZ. Grubu, dikkat çeken kadrosuyla yönetim için öne çıkıyor.

İZ. Grubu takımı içmimarlık alanında dünyadaki değişme dikkat çekerek şunları ifade ediyor:

‘’Gelişen ve değişen dünyada, İçmimarlık meslek tanımının iz bırakacak tarihi bir kırılma yaşattığının bilincindeyiz. Mesleki standartları geliştirmek için, bireysellikten uzak, uzlaşmacı, yaklaşım ile oda temellerini yenilemeyi ve güçlendirmeyi hedefliyoruz. Geçmişten günümüze İstanbul İçmimarlar Odası’nda hayata geçirilmiş tüm projeleri kucaklamak, yenilikçi yaklaşımımızla sürdülebilinir projeler geliştirmek temel önceliğimiz.”

İZ. Grubu takımını yakından tanıdığımızda ise içmimarlık mesleği  ile  sanatçı, zanaatçı, çözüm ortakları ile  iş birliği içinde aktif rol oynayan, mesleği için eser niteliğinde işler ortaya koyan, İçmimarlık tarihinde iz bırakacak, deneyim ve yenilikçi yaşam alanı kurgularını çizen, çizmek dışında da yazan, üretim sektöründe tasarımları olan, kullanıcı ile buluşturan, kurumsal hayatta marka değerleri altında çalışan, alanında uzman, teknolojiyi yakından takip eden, mesleğini doğru ifade eden,  sektörde ve alanında  uzmanlaşmış İçmimarlar olduklarını anlaşılıyor.

16 Ocak 2022 tarihinde  POINT Otel Barbaros’da yapılacak seçimlerde İZ. Grubu MANİFESTOSU ile içmimarlık alanında İZ. bırakmaya hazır olduklarını duyuruyor.  Grubun manifestosu ise şöyle:

Meslek haklarının takipçisi olmak
Üretken, akılcı ve kolektif çalışma yapısı oluşturmak.
Teknolojik etkiler ile geleneksel yaklaşımı bütünleştirmek.
Ayrıştırıldığımız meslektaşlarımızı odamıza kazandırmak.
İlgili Ticaret ve Sanayi Odaları ile iş birliktelikleri oluşturmak.
Ulusal ve uluslararası platformlarda meslek tanınırlığını ve etkileşimi arttırmak.
Akademisyenleri, profesyonelleri ve öğrencileri kapsayan çevrimiçi yayınlar oluşturmak.

İÇMİMARLIK MESLEĞİNİN BÜTÜNCÜL YAKLAŞIMINI ORTAYA KOYMAK
KOLEKTİF BİLİNÇLE
İZ. BIRAKMAK İÇİN
     BİZ OLMAK İÇİN 

İZ. Grubu'nun İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi seçimlerindeki aday ekibi ise şöyle:

Sosyal medyada da İZ. bırakıyorlar

Güçlü bir kadro ile öne çıkan İZ. Grubu,  Instagram üzerinden tüm meslektaşları için birleştirici organizasyonlarını duyuruyor. Grup, içmimarlık alanında değişen paradigmalar üzerine yaptığı canlı yayınlar ile de dikkat çekiyor. İZ. grubunun Instagram adresine ulaşmak için tıklayınız.

                                                                               

 

 


Yorum Yazın