İşte Yağmur Sarıoğlu'nun yeni oyuncağı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşte Yağmur Sarıoğlu'nun yeni oyuncağı
Abone ol
Sabri Sarıoğlu’nun hız tutkunu pilot eşi Yağmur Sarıoğlu önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı.

İlk çocuğu Sarp'ı 2011 yılında dünyaya getiren Yağmur Sarıoğlu, geçtiğimiz aylarda üçüncü çocuğu Sarp'ı kucağına almıştı. Adrenalin ve hızı çok seven üç çocuk annesi, önceki gün Bebek'te görüntülendi.

Eşiyle birlikte sahibi oldukları, Bebek'te bulunan gözlük mağazasında denetleme yapan Yağmur Sarıoğlu çıkışta basın mensuplarını görünce küçük çaplı şaşkınlık yaşadı.

Yağmur Sarıoğlu, kafasındaki kask ile dikkat çekerken yeni aldığı Vespa motosikletine binerek evinin yolunu tuttu.

Yağmur Sarıoğlu’nun garajında 2017 model Kawasaki Ninja 250R marka motosiklet ve Porsche Panamera marka bir spor aracı bulunuyor.

GARAJINDA LÜKS ARAÇLAR!

Evinin garajında adeta servet yatan Sarıoğlu Ailesi'nde, ayrıca 730 bin TL değerinde Mercedes GLS 350d marka cip, 600 bin TL değerinde BMW İ8 marka spor lüks elektrikli araba, 890 bin euro değerinde Lamborghini Aventador marka lüks araçlar bulunuyor.

OĞLU İLE MOTOSİKLET TURUNDA

Geçtiğimiz aylarda Yağmur Sarıoğlu ile oğlu Sarp, motosiklet üzerinde tüm önlemleri almıştı. Kasklarını ve dizliklerini takmışlar, özel eldivenlerini giymeyi ihmal etmemişlerdi.

Bu anları takipçileriyle paylaşan Yağmur Sarıoğlu, gönderisine; “10 yıl önce bebek arabasında gezdirdiğim Sarp ile şimdi motosiklet turundayım” notunu düşmüştü.


Yorum Yazın