Her şey çocuklar için

İstanbul'daki AVM'lerin 23 Nisan etkinlikleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul'daki AVM'lerin 23 Nisan etkinlikleri
Abone ol
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu cumartesi tüm yurtta kutlanacak. Birbirinden keyifli etkinlikler, tiyatro oyunları, filmler, konserler, sergiler... İşte AVM'lerin kendi web sitelerinde  yayınladıkları 23 Nisan programları....

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen veliler için İstanbul'daki bazı Avm'lerin etkinliklerini sıraladık. Bazı etkinlikler tamamen ücretsizken bazılarına ise bilet almak gerekiyor. 

Trump Alışveriş Merkezi

Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için bir atölye yapacak. Sanatçı Aslışah Erdem’in düzenleyeceği Seramik Heykel Atölyesi ile minik sanatçılar keyifli zaman geçirecekler. Minik sanatçılar, atölye kapsamında hava ile kuruyan kil hamurundan hayal edip tasarladıkları formları gerçekleştirecekler. Çocukların, sanatsal ifade yoluyla öz güven ve farklı düşünme biçimlerini geliştirmesinin yanı sıra hayal ettikleri heykelleri yaparken yine kendilerine ait çözümler üretecek aynı zamanda keyifli vakit geçirecekler. Atölye, 23 Nisan Cumartesi günü saat 14:00 ’te başlayacak. Atölyeye katılım ücretsiz olacak ancak etkinlik öncesinde ön kayıt yaptırılması gerekiyor.   

Galataport'ta Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası'ndan konser 

Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Konseri ile Galataport İstanbul ev sahipliğinde unutulmaz bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Orkestra, Galataport İstanbul Müze meydanında 23 Nisan Cumartesi 13.30 ve 17.00 saatlerinde ücretsiz olarak iki ayrı konserde sahne alacak. Şefliğini Prof. Rengim Gökmen’in yapacağı konserlerde orkestraya ünlü keman virtüözü Cihat Aşkın eşlik edecek. Konserde; Antonio Vivaldi Dört Mevsim’den Türk valslerine kadar geniş bir repertuvar ile klasikleşmiş eserler seslendirilecek. 

Cevahir AVM Şişli

İllyria Diyarının Aslanları 23 Nisan 2022 13:00, Cevahir AVM Şişli İstanbul 

Pedagog onaylı, çocuğunuzla beraber sizin de kahkahalarla izleyebileceğiniz, William Shakespeare’in Onikinci Gece adlı oyunundan uyarlama “llyria Diyarının Aslanları” adlı oyun çocuk izleyicisiyle buluşuyor. 

Çocuk Festivali Yapı Kredi Bomontiada’da

Yapı Kredi Bomontiada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 23 – 24 Nisan’da “World Çocuk Festivali” ile kutluyor. Yapı Kredi World ana sponsorluğunda gerçekleşecek festival, iki gün boyunca çocuklara ve ailelerine keyifli dakikalar yaşatacak. Tümü ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliklere, 23 ve 24 Nisan günü Yapı Kredi bomontiada’da kayıt olmak yeterli.

Uçurtma sevdası, düzenlediği uçurtma festivalleri ve özgün uçurtma tasarımları ile tanınan Zahit Mungan’ın uçurtmaları World Çocuk Festivali’nde olacak. Çocuklar festivalde uçurtma atölyesine katılarak, kendi uçurtmalarını tasarlayıp uçurabilecek. Ayrıca Avlu sahnesinde swing, caz, klasik müzik konserleri ile çocuklara ve ailelerine keyifli dakikalar yaşatılacak. Gypsy caz ve swing tarzında müzik yapan Flapper Swing, Fun For Jazz ve Conduct Us’ın klasik müzik konserlerinin yanı sıra, Bando Takımı ve Bubble Show da çocukları Avlu’da birlikte şarkı söylemeye ve dans etmeye davet ediyor. Bir başka etkinlikte “Teneke Kutularla Picasso” atölyesinde, çocuklar Pınar Yazıcı ve Yiğit Yazıcı ile birlikte Picasso’nun özellikle Kübist resimlerinden ilham alarak, atık teneke kutular, farklı dokudaki atık kartonlar ve boyalar ile çalışarak, atık malzemenin nasıl değerlendirileceği ve dönüştürüleceğini, bir geri dönüşüm fikriyle öğrenecek. Çocukların atık malzemelerle müzik aleti yapacağı “Upcycling Müzik Atölyesi” ve “Vücut Perküsyon Atölyesi” de çocukların katılabileceği diğer atölye çalışmaları arasında yer alıyor.

Zorlu PSM'de Çocukların Festivali 

22-23-24 Nisan’da Zorlu PSM’de, “Çocukların Festivali” için bilet satışları devam ediyor. Minik misafirlerini ağırlamaya hazırlanan festival bu yıl da çocuklar ve ebeveynlerini, eğlenceli ve öğretici vakit geçirebilecekleri atölyelerde bir araya getirecek. 22 Nisan’da başlayacak olan Türkiye’nin ilk çocuk sanat, bilim, eğlence festivalinde çocuklar, kendilerine özel olarak hazırlanan atölyelerde eğlenceli ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra kişisel becerilerini ve yeteneklerini keşfedebilecekleri deneyimsel aktivitelere katılabilecekler. 0-3 ve 3-15 yaş arasındaki çocuklara yönelik, bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilecek festivalde, çocukların renkli dünyalarına seslenecek ve üç gün boyunca unutulmaz anlar yaşatacak oldukça dolu bir program sunuluyor.

Metropol İstanbul

Metropol İstanbul’da 23 Nisan’a özel hayata geçirilen Genç Sahne, “bugünün amatörleri, geleceğin müzisyenleri” temasıyla gençlerin performanslarına ev sahipliği yapacak. Gençlerin kendilerini göstereceği Genç Sahne, Metropol İstanbul ziyaretçilerine müzikle dolu keyifli saatler yaşatacak. Genç yetenekler sevilen popüler şarkıların coverlarının yanı sıra kendi bestelerini de seslendirecek. Bayram kutlamalarının gerçekleşeceği alanda 13:00 – 16:00 saatleri arasında miniklerin katılacağı keyifli atölyelerin yanı sıra bayram coşkusunu hep birlikte hissetmeleri için dağıtılacak bayraklar da güne güzellik katacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Metropol İstanbul’da bul yıl da doludizgin yaşanacak.  

Akasya Çocuk Festivali
Akasya Çocuk Festivali'nde çocuklar oyuna doyacak, büyükler de çocuklar gibi şen olacak. Atölyeler, sergiler ve daha birçok sürpriz etkinlik Akasya'da çocukları bekliyor.
18-30 Nisan: Ataşehir Yönder Okulları "Çocukların Seçimiyle Atatürk Fotoğrafları Sergisi"

22-24 Nisan: Çocuklara Özel Resim Müzayedesi

23 Nisan: AÇEV ile Masal Atölyesi ve Sanat Etkinlikleri

4-30 Nisan: Akasya Mobil Uygulaması %15 KidZania İndirim Kampanyası

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLAMAYA VADİSTANBUL’A!
Özel Mürüvvet Evyap Okulları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için tüm çocukları Vadistanbul’a davet ediyoruz.

Yer : Vadistanbul Zemin Kat


Kanyon, 23 Nisan’da tüm çocukları “Fuat Ergin ile Rap Atölyesi” etkinliğiyle bir kez daha bir araya getiriyor.

Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek olan atölyede çocuklar, rap müziğin dünyasını keşfederken, bir yandan da kendi sözlerini kelimelere dökerek, ilk kez şarkı sözü yazma deneyimini tadacaklar.

Rap müziğin önemli temsilcilerinden biri olan, 90’lı yılların ortalarında çocuklar ve gençlerle rap çalışmaya Berlin’de başlayan ve bu çalışmalarını 2007 yılında Türkiye’ye taşıyan, sevilen rap sanatçısı Fuat Ergin ile birlikte bir konu üzerinden şarkı sözü yazmayı ve bu sözleri bir rap şarkısına dönüştürmeyi öğrenecek olan çocuklar, kendi rap şarkıları için mikrofon başına geçecekler.

Çocukların yazı yazma becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacakları, mutlu bir gün geçirecekleri “Fuat Ergin ile Rap Atölyesi” etkinliğini şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın!

Rezervasyon için; 0212 317 53 59

Özdilek Park İstanbul

13-18 saatleri arası her saat başı tamamen ücretsiz farklı etkilikler sunan Avm Covid 19 önlemlerine dikkat edeileceğini ve alanın kapasite sınırı olduğunu belirtiyor. 


Yorum Yazın