İmamoğlu’ndan Hürriyet gazetesine yanıt: Paşabahçe Vapuru, kendi kendini restore mi etmiş diye düşündüm

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu’ndan Hürriyet gazetesine yanıt: Paşabahçe Vapuru, kendi kendini restore mi etmiş diye düşündüm
Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hürriyet gazetesinin Paşabahçe Vapuru’nun restorasyonu haberinde İBB, Şehir Hatları isminin geçmemesin tepki gösterdi. İmamoğlu, ”Paşabahçe Vapuru, kendi kendini restore mi etmiş diye düşündüm” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2010 yılında Şehir Hatları filosundan düşürülen 1952 üretimi tarihi Paşabahçe Vapuru’nu, 70’nci yaşında restore etti.

İmamoğlu, Paşabahçe Vapuru için düzenlenen törende şu ifadeleri kullandı:

”Bu marifet iltifata tabidir. Ben de bu marifetimizi gören ve neredeyse tam sayfa haber yapan bir gazeteye teşekkür etmek istiyorum. Tam sayfa haber yapan ve benim arkadaşlarım bana yolladığında ismini söylemekte sıkıntı görmüyorum. Bu gazeteyi Hürriyet Gazetesi’ni ben bir sayfayı altı yedi kez taradım genel başkanım. Ve ne yazık ki içinde ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi var ne şehir hatlarının şirket adı var ne genel müdürü var ne bir şey var. Bir an acaba gemi uçarak gelip buraya kondu mu diye düşündüm. Kendi kendini restore etmiş mi diye düşündüm. Biraz gülmekte de fayda var ama çok önemli değil. Bu süreci tamamlayan, hayata geçiren kurumdan bahsetmemeyi bile başarabilen bir aklın gerçekten bu ülkeye verecek hiçbir faydası kalmamış demektir. Hiçbir değerine sahip çıkamazlar. Aynı şeyi Yerebatan Sarnıcı’nda da yaptılar. Çok tesadüftür genel başkanım. Yine bu sayfanın hemen yan sayfasında şöyle açtığınızda o bir sayfada her gün televizyonlarda görmeye alıştığımız ve her gün televizyonlarda, gazetelerde görüp dinlemeye alıştığımız birinin tek sayfada altı fotoğrafını da görebilirsiniz bu arada. Dolayısıyla gerçekten bu aklın, bu ülkeye, bu şehre, bu ülkenin insanlarına, çocuklarına, maneviyatına verecek tek bir şeyin aldığını artık düşünmüyorum.” (ANKA)

Kaynak: T24


Yorum Yazın