İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi seçimleri ne zaman?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi seçimleri ne zaman?
Abone ol
İlk defa 3 aday takımın yarışacağı İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi 15. yeni dönem yönetimi için seçim maratonuna başladığı haberini vermiştik.

İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi seçimlerde İZ bırakmaya hazırlanıyor

İlk defa 3 aday takımın yarışacağı İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi 15. yeni dönem yönetimi için seçim maratonuna başladığı haberini vermiştik. Aday takımdan İz Gurubu Turuncu liste ile yarışacak. 
16 Ocak 2022 tarihinde  POINT Otel Barbaros’da yapılacak İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi seçimlerinin güçlü ekibi olarak göze çarpan İz. Grubu MANİFESTOSU ile  dikkat çekiyor.
İz. Grubu takımı;  ‘’Gelişen ve değişen dünyada, İçmimarlık meslek tanımının iz bırakacak tarihi bir kırılma yaşattığının bilincindeyiz. Mesleki standartları geliştirmek için, bireysellikten uzak, uzlaşmacı, yaklaşım ile oda temellerini yenilemeyi ve güçlendirmeyi hedefliyoruz. Geçmişten günümüze İstanbul İçmimarlar Odası’nda hayata geçirilmiş tüm projeleri kucaklamak, yenilikçi yaklaşımımızla sürdülebilinir projeler geliştirmek temel önceliğimiz.”
İZ. Grubu takımını yakından tanıdığımızda,
İçmimarlık mesleği  ile  sanatçı, zanaatçı, çözüm ortakları ile  iş birliği içinde aktif rol oynayan, mesleği için eser niteliğinde işler ortaya koyan, İçmimarlık tarihinde iz bırakacak, deneyim ve yenilikçi yaşam alanı kurgularını çizen, çizmek dışında da yazan, üretim sektöründe tasarımları olan, kullanıcı ile buluşturan, kurumsal hayatta marka değerleri altında çalışan, alanında uzman, teknolojiyi yakından takip eden, mesleğini doğru ifade eden,  sektörde ve alanında  uzmanlaşmış İçmimarlar olduklarını anlaşılıyor.

MANİFESTOLARI
Meslek haklarının takipçisi olmak 
Üretken, akılcı ve kolektif çalışma yapısı oluşturmak.
Teknolojik etkiler ile geleneksel yaklaşımı bütünleştirmek.
Ayrıştırıldığımız meslektaşlarımızı odamıza kazandırmak.
İlgili Ticaret ve Sanayi Odaları ile iş birliktelikleri oluşturmak.
Ulusal ve uluslararası platformlarda meslek tanınırlığını ve etkileşimi arttırmak.
Akademisyenleri, profesyonelleri ve öğrencileri kapsayan çevrimiçi yayınlar oluşturmak.
İÇMİMARLIK MESLEĞİNİN BÜTÜNCÜL YAKLAŞIMINI ORTAYA KOYMAK 
KOLEKTİF BİLİNÇLE 
İZ. BIRAKMAK İÇİN 
BİZ OLMAK İÇİN

Instagram: @iz.2022 hesabından projelerini paylaştılar.
Bu birleştirici konu başlıkları gelişen ve değişen dünya için ilham ve umut verici.
Seçim öncesi tüm meslektaşlarını birleştirici bir organizasyonda buluştular.

 


Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi
Takımda İçmimarlık sektörünün öncüleri arasında isimler ve hem mesleklerine hem de sosyal sorumluk alanlarında farkındalığı yüksek gençlerinde aralarında olduğu fark ediliyor. 
Ahmet Yalçın, Özlem Algül, Alican Gül, Merve Dinçman, Onur Kıral, Sultan Budak, Ari Şahsuvaroğlu, Tankut Mülayimsi, Burçin Şimşek, Berrin Gençler, Mert Taş, Özge Serin, İlayda Sarıdede, Yunus Güler. 14 kişilik bu genç ve yenilikçi takımın manifestolarına bıraktıkları imza gibi ,

KOLEKTİF BİLİNÇLE 
İZ. BIRAKMAK İÇİN 
                           BİZ OLMAK İÇİN   adayız diyorlar.

 

 


Yorum Yazın