İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi!
Abone ol
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "2023’te Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti, Cumhur İttifakı ile beraber... Sizi öyle bir hezimete uğratacağız ki; göreceksiniz, sokağa çıkmaya yüzünüz kalmayacak" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'de düzenlenen AKP Teşkilat Akademisi eğitim programına katıldı.

Burada bir konuşma yapan Soylu, 2023 seçimlerinde AKP ile MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın büyük bir zafer kazanacağını söyledi:

"Kılıçdaroğlu buradan size söylüyorum; 2023’te Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti, Cumhur İttifakı ile beraber.. Sizi öyle bir hezimete uğratacağız ki; göreceksiniz, sokağa çıkmaya yüzünüz kalmayacak."

"Ahpanos Vadisi'nde 19 terörist kaldı"

Soylu, Tunceli'deki Ahpanos Vadisi'nde 5 yıl önce 570 teröristin bulunduğunu belirtti. Soylu ,"Geçen hafta Ahpanos Vadisi’ne gittiğimde 21 terörist vardı. 2 tanesi de bu hafta içinde etkisiz hale getirildi ve 19 terörist kaldı. 3’ünün de hareket edebileceği kabiliyeti yok. Evlatlarımız, kahramanlarımız sahadadır. Tunceli Güvenlik Toplantısı'na katıldık, cemevindeki dedelerimizle bir araya geldik. Ardından Teşkilat Akademisi’nin toplantısına katıldık" dedi. 

Soylu ayrıca Tunceli'de cari olarak devam eden yatırımların miktarının 3,6 milyar lira olduğunu belirtti.


Yorum Yazın