Güneş tutulmasının burçlara etkisi ne? Güneş tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güneş tutulmasının burçlara etkisi ne? Güneş tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek?
Abone ol
Yılın ilk tutulmasının gerçekleşeceği 30 Nisan Güneş tutulmasının burçlara etkisi araştırılıyor. Boğa burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması ile birlikte hayatın pek çok alanında değişimler yaşanacak. Peki, Güneş tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek? İşte Güneş tutulmasının burçlara etkisi..

30 Nisan’da saat 23.27’de yaşanacak bu doğa olayının sonuçları en çok burçları etkileyecek. Hesaplamalara göre, Güneş Tutulması 4 saat sürecek. Bir sonraki güneş tutulması 20 Nisan 2023’te; bu tutulma, hem tam güneş tutulması hem de “ateş çemberi” veya halkalı güneş tutulması özelliklerini gösteren melez bir tutulma olacak.

GÜNEŞ TUTULMASININ BURÇLARA ETKİSİ

Söz konusu tutulmadan ilk olarak Boğa, Aslan, Akrep ve Kova gibi sabit burçlar etkilenirken, diğer tüm burçların hayatlarında da pek çok alanda değişiklikler söz konusu olacak.

30 Nisan Cumartesi saat 23.42’de Boğa burcunda 'Halkalı Güneş Tutulması’ gerçekleşiyor. Finansal kaynaklarını yeniden gözden geçirdiğiniz bir zaman dilimi yaşanacak. Hem ilişkilerde hem de finansal konularında güvenlik ve istikrar duygusu olmadan artık yaşama fikrinde olmayacağınız bir döneme giriliyor.

30 Nisan Cumartesi saat 01.23’te Merkür, İkizler burcuna geçiyor. Hızlı konuşulan, hızlı hareket edilen harika bir dönem içine girilecek. Dikkatinizi çok fazla dağıtacak şeyler içinde olmamaya özen göstermek gerekiyor. Yoksa çok fazla gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz.

GÜNEŞ TUTULMASI HANGİ BURCU NASIL ETKİLEYECEK?

Koç

Siz, maddi güvenlik ve konforunuzu sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Maddi-manevi değerlerinizi gözden geçirmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Boğa

Boğa burcundaki güneş tutulması enerjik, yenilik yapmaya daha hevesli bir ruh haline girmenizi sağlayacaktır.

İkizler

Hayatınızda yapılması gereken yenilikler konusunda, rüyalarınıza güvenin. Dış dünyanın sizi yormak konusunda özel bir gayreti olduğunu düşüneceksiniz.

Yengeç

Tutulma gündeminiz; sosyal ortamlar, kulüpler, dernekler, yeni dostluklar sayesinde elde edilecek maddi-manevi tatminler olabilir.

Aslan

Toplumsal imajınızı, kariyerinizi sorgulayacağınız bir dönemdesiniz. İş hayatınız ile ilgili yolunda gitmeyen durumlar varsa, yeni bir rota belirlemenin vakti gelmiş demektir.

Başak

Yeni hayatınızın ilk günlerine hoş geldiniz. Yurtiçi ve yurtdışı seyahatler, iş, eğitim olanakları gündeme gelebilir.

Terazi

Kaygı ve korkularınızı kontrol edebildiğiniz oranda denge ve huzur tesis edebilirsiniz.

Akrep

Hayallerinize, hedeflerinize ulaşmanızı engelleyen durum ve kişilerden uzaklaşıyorsunuz.

Yay

Tutulma, günlük düzeni sorgulamanızı, yeni planlamalar yapmanızı zorunlu hale getirebilir.

Oğlak

Siz, hayatın başarı ya da başarısızlıkla ilgisi olmayan yüzünü keşfetmelisiniz.

Kova

Atalar, kök aile, ev, yuva kavramlarını sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz.

Balık

Tutulma ile hayatınızı etkileyecek önemli kararlar almaya yönlendirileceksiniz.


Yorum Yazın