Gelecek Partisi İl Başkanı Karış'tan yangınla mücadele açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisi İl Başkanı Karış'tan yangınla mücadele açıklaması
Abone ol
Mersin'in Gülnar ilçesinde çıkan orman yangını ile ilgili açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış ekiplerle organize bir şekilde hareket ettiklerini belirtirken, "Yangın söndürene kadar mücadelemiz devam edecektir. Halkımız müsterih olsun" dedi.

Gülnar ilçesinin Büyükeceli Karadere mevkiinde ormanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, Mersin-Antalya D-400 karayolundan da görülüyor. Yangına müdahale için bölgeye Orman İşletme Müdürlüğüne ekipler gönderildi. Yangın bölgesine giden bir arazöz Delikaya Mahallesi'nde şarampole devrildi. Kazada yara almayan arazöz sürücüsü kendi imkanıyla araçtan çıktı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Karış, yangının bir an evvel söndürülmesi temennisinde bulunarak; "Bugün acı bir haber ile uyandık. Mersin Gülnar İlçesinde orman yangını çıktı. Ekipler hemen olay yerine müdahale etti. Bizler de haberi alır almaz gerekli bilgileri aldık. Neler yapılacağı ile ilgili istişarelerde bulunduk. An be an yangını takip etmekteyiz. Halkımız müsterih olsun. Yangın sönene kadar mücadelemiz devam edecek. Daha fazla canlılar zarar görmeden kontrol altına alacağız. Hepimize geçmiş olsun"şeklinde konuştu.


Yorum Yazın