Galatasaray Başkanı Burak Elmas aday olmayacağını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray Başkanı Burak Elmas aday olmayacağını açıkladı
Abone ol
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, NEF Stadyumu'nda basın toplantısı gerçekleştirdi. Elmas, "Galatasaray Başkanı olarak karşınıza son çıkışım olacak. 11 Haziran'da yapılacak seçimde aday değilim" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yaklaşan genel kurul öncesinde basın toplantısı düzenledi. Burak Elmas, kulübün 11 Haziran'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Elmas, "Ümit ediyorum ki Galatasaray başkanı olarak, son kez karşınıza çıkıyorum. 30 Nisan'daki seçimde aday değildim, 11 Haziran'daki seçimde de aday değilim" ifadelerini kullandı.

Başkan Burak Elmas'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"30 Nisan'da yapılacak seçimde aday değildim, 11 Haziran'da yapılacak seçim için de aday değilim. Planlanan ve ertelenen seçimle alakalı defalarca girmeyeceğimi söylememe rağmen bir takım spekülasyon yapılıyor. Böyle bir dedikodunun önünü kapatmak adına size bu açıklamayı yapma gereği duydum"

"Bunun bir iktidar mücadelesi değil, Galatasaray mücadelesi olduğunu defalarca dile getirdik. Hatalarımız oldu ama hiçbir hatamız Galatasaray'a çizdiğimiz stratejiden Galatasaray'ı uzaklaştırmadı. Yaptığımız bazı stratejik konulardan bahsetmek istiyorum. Geldiğimizde 50 milyon euro olan takım maliyetini bu sezon başı itibarıyla 27 milyon Euro'ya indirdik. Kiralık oyunculardan çıkarak Galatasaray'ın geleceğine yatırım yaptık. Galatasaray'ın futbolda uzun vadeli sürdürülebilir bir başarı elde edeceğini düşünüyorum."


Yorum Yazın