Facebook çalışanları kapıda kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Facebook çalışanları kapıda kaldı
Abone ol
Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Facebook'a ve aynı şirkete ait WhatsApp ile Instagram'a saatlerdir erişim sağlanamıyor.Facebook verilerinin çalındığı ve çalışanlarının içeri alınmadığı iddia edildi.

Sputnik haber ajansının haberine göre, 1.5 milyardan fazla Facebook kullanıcısının kişisel bilgileri bir hacker forumunda satışa sunuldu.

New York Times ise Facebook çalışanlarının, şirket içi sistem ve iletişimin de çökmesi sebebiyle yavaş yavaş ofisten ayrılmaya başladığını yazdı.

Haberler sonrası şirkete ait hisselerin yüzde 5 değer kaybettiği de ifade edildi.

Twitter kurucusundan güldüren paylaşım

"Facebook domaini (bir Web sitesinin İnternet'teki adı ve adresi) satışa çıkarıldı" haberini alıntılayan Twitter kurucusu Jack Dorsey, alan adı için ne kadar ücret istendiğini sordu. Paylaşım saniyeler içinde viral oldu.

Facebook çalışanları kapıda kaldı

Sosyal medya devi Facebook ve Instagram ile mesajlaşma uygulaması Whatsapp’a erişim hâlâ sağlanamazken, New York Times’ın teknoloji muhabiri Sheera Frenkel, Twitter’da ses getiren bir haber paylaştı.

ABD’nin saygın gazetelerinden New York Times’ın teknoloji muhabiri Sheera Frenkel, küresel ölçekteki kesintinin boyutlarını değerlendirmek üzere bu sabah Facebook’un binalarına girmek isteyen çalışanların kapıdan içeriye giremediklerini yazdı.

Bilgiyi Facebook’ta çalışan bir arkadaşıyla yaptığı telefon görüşmesine dayandıran Frenkel, çalışanların kartlarının kapıları açmadığını aktardı.

 

 


Yorum Yazın