Elon Musk, Tim Cook'un ''İstanbul'' tweetiyle dalga geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elon Musk, Tim Cook'un ''İstanbul'' tweetiyle dalga geçti
Abone ol
Elon Musk, Apple'ın CEO'su Tim Cook'un attığı "Bağdat Caddesi Yeni Apple" tweeti ile dalga geçti.

Dünyanın en zengin insanı ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Apple'ın CEO'su Tim Cook'un İstanbul'da açılan 3. Apple mağazasını duyurması ile dalga geçti. Cook, açılan mağazayı Twitter hesabından duyurdu. Musk'da atılan tweet'e cevap vererek "Gelin Apple Temizleme Bezi'ni görün" ifadeleriyle dalga geçti.

Amerikalı teknoloji devi Apple, İstanbul'da 3. mağazasını açtı. Apple'ın, Zorlu Center ve Akasya AVM'nin ardından açtığı 3. mağazanın yeri ise Kadıköy'deki Bağdat caddesi oldu.

Apple CEO'su Cook yeni mağazayı "Size Apple Bağdat Caddesi'ni tanıtayım, İstanbul'daki yeni güzel mağazamız" sözleriyle tanıtırken Tesla CEO'su Musk da hemen yanıt verdi.

Musk, cevabında Apple'ın 199 liralık temizleme bezine gönderme yaptı.

Cook, Twitter'da yaptığı açıklamasında, "Size Apple Bağdat Caddesi'ni tanıtayım, İstanbul'daki yeni güzel mağazamız. Bu enerjik grubun bir parçası olduğumuz için sevinçliyiz ve bu spektekülar alanda müşterilerimizi karşılamak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Musk ise Apple'ın geçtiğimiz günlerde Türkiye'de satışa sunduğu 199 liralık 'Apple Temizleme Bezi'ne gönderme yaptı. Musk, "Gelin Apple Temizleme Bezi'ni görün" yazdı.


Yorum Yazın