Elon Musk, şirketinin üst düzey yöneticisiyle ikiz sahibi olmuş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elon Musk, şirketinin üst düzey yöneticisiyle ikiz sahibi olmuş
Abone ol
Mahkeme belgelerine göre Tesla CEO'su Elon Musk, kurduğu yapay zeka şirketinin üst düzey yöneticisi Shavon Zilis ile birlikte 2021'de ikiz çocuk sahibi oldu.

Dünyanın en zengin insanı olan Musk'ın artık 9 çocuğu olduğunu biliniyor. Musk'ın ilk eşi Justine Musk'tan 5; ikinci eşi şarkıcı Grimes ile de iki çocuğu bulunuyor. 

The Insider'ın ulaştığı mahkeme belgelerinde ikilinin, ikizlerin isimlerinin "babalarının soy ismini alacak şekilde değiştirilmesini, annelerinin soy isminin ise göbek ad olarak kullanılmasını" talep ettikleri görüldü. 

Başvurunun aynı zamanda çocukların doğum yeri olan Texas eyaletinin Austin kentinde yapıldığı belirtildi. Hakim başvuruyu onayladı. 

Zilis'in 2021'in Kasım ayında doğum yaptığı belirtiliyor. Musk ve Grimes'ın bu tarihten kısa süre sonra taşıyıcı anne aracılığıyla ikinci çocukları dünyaya geldi. 

36 yaşındaki Zilis, Yale Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra IBM ve Bloomberg Beta'da çalıştı. Zilis daha sonra Neuralink'e girdi; şu anda burada operasyonlar direktörü olarak çalışıyor.


Yorum Yazın