Dünyaca ünlü yönetmen Bobby Roth, Bodrum’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünyaca ünlü yönetmen Bobby Roth, Bodrum’da
Abone ol
Türkiye’nin ilk süper kahraman dizisi T-World'ü çekmek için gelen ünlü Yönetmen Bobby Roth, Bodrum’da da çekim yapmak için ilçenin turistlik ve kültürel bölgelerini gezdi

Türkiye’de de sevilerek izlenen Lost, Prison Break ve Criminal Minds gibi dünya çapında dizileri çeken Amerikalı ünlü yönetmen Bobby Roth, Bodrum’a geldi.

Türkiye’nin ilk süper kahraman dizisi T-World Türkiye’nin çeşitli mekanlarını kullanacak olan Roth, Bodrum’da da çekim yapmak için ilçenin turistlik ve kültürel bölgelerini gezdi. Dizinin yapımcısı Bülent Turgut ile Bodrum’a gelen Roth ilçeye hayran kaldı. Bodrum’a 2’inci gelişi olan Roth Bodrum içinde bir dizi çekmeyi planladığı öğrenildi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Amerikalı yönetmen Bobby Roth Türkiye’de çekimlerine başlayacakları dizi için Bodrum’da mekan bakmaya geldiklerini belirterek “Türkiye’de güzel bir dizi çekimi yapacağız. Bodrum’dan da mekan baktık. 15 günlük Bodrum çekimi olacak. Gezme fırsatı buldum. Bodrum’a ayrı bir film bile çekilebilir. Zaten çekmeyi de planlıyorum. Burada romantik bir film çekile bilir. Çok güzel bir yer Bodrum zaten Türkiye’yi çok seviyordum, Bodrum’da Türkiye’nin cennet köşelerinden biri gibi. Bura Yelken yarışlarının ödül törenine katıldım. İnanılmaz bir hava var. Çok güzel bir organizasyon olmuş” dedi.

 


Yorum Yazın