"Estetik yok, photoshop yapıyorum"

Damla Ersubaşı, sosyal medyayı salladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Damla Ersubaşı, sosyal medyayı salladı
Abone ol
'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bir dönemin çocuk oyuncularından Damla Ersubaşı şimdilerde iki çocuk annesi genç bir kadın. Evliliğindeki sorunlar ile sık sık gündeme gelen oyuncu Damla Ersubaşı, ihanete uğradığı ve şiddet gördüğünü iddia ettiği eşi Mustafa Can Keser ile yollarını ayırmıştı. Değişimi ile dudak uçuklatan Damla Ersubaşı adeta her geçen gün eriyor. Ünlü oyuncunun son paylaşımına övgü dolu yorumlar yağdı.

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle akıllara kazınan Damla Ersubaşı 2018'de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6 ayda 41 kilo vermişti.

Oyunculuğa altı yaşında 'Yılan Hikayesi' dizisi ile başlayan, geçirdiği ameliyatın ardından 6,5 ayda 41 kilo veren Damla Ersubaşı, zayıflama süreci ve yaşadığı sıkıntılar hakkında çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

"SON ÇARE AMELİYAT OLDUM"

"Diyeti denedim, sporu denedim ama hiçbir şekilde kilo veremedim, vücudum yağ yakmıyordu. 90 kiloydum, yüzde 45 yağ oranı vardı. Son çarem ameliyat olmaktı."

"Kilolu olmam benim hareketlerimi etkiliyordu, hayatımı zorlaştırıyordu. Doktora gittim, diyet yaptım, spor yaptım ama kilo veremedim. Son çare ameliyat olmaya karar verdim."

"Ameliyat sonrası 6.5 ayda 41 kilo verdim. Bu süreçte öncesi ve sonrasında psikolojik destek aldım. Kendinizi hazırlamak çok önemli bu süreçte, ameliyat sonrası da 1-2 yıl çok zorlandım."

"YEDİKLERİME DİKKAT EDİYORUM"

"Ameliyat olduktan sonra çok mutlu oldum. Şu an istediğim ve olmam gereken kilodayım. 'Ben kiloyu verdim, istediğimi yiyebilirim' diye bir şey yok. Yoksa en başa dönerim, yediklerime dikkat ediyorum."

"Kilomu korumak zorundayım. Ekmeği hayatımdan çıkardım, daha protein ağırlıklı besleniyorum. Hamur işi, makarna artık tercih etmiyorum, tabi canımın istediği zamanlar oluyor ama yine de dikkat ediyorum."

"ESTETİĞİM YOK"

Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde takipçilerinin sorularını yanıtlamıştı. İki çocuk annesi olan 27 yaşındaki oyuncu, estetik iddialarına son noktayı koymuştu.

Ersubaşı, konuyla ilgili, "Yüzümde sadece göz altı ışık dolgusu ve alnımda botoks var. Onu da iki ay önce yaptırdım ilk kez. Yani anlamak istemediğiniz bir şey; dudağımda dolgu yok. Burnum da estetik değil ama yapacağım. Özellikle burnumu" demişti.

"PHOTOSHOP YAPIYORUM"

Damla Ersubaşı, "Burnun zaten estetikli" yorumunu yapan bir takipçisine ise, "Yoo, değil. Sadece güzel photoshop yapıyorum" yanıtını vermişti.


Yorum Yazın